Giriş yap
En son konular
Similar topics
tüm kullanıcılarımızın katılabileceği : yeni yarışma !
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
tüm kullanıcılarımızın katılabileceği : yeni yarışma !
Yeni yarışma |
Herkese Merhaba, YetkinForum diğer dillerde olan forumlara göre coktan yarışma yapmadığı için, tüm kullanıcılarımızın katılabileceği yeni bir yarışma düzenlemeye karar verdi Yarışmanin konusu okul, eğitim olacaktır : okullar acıldığı için, bu konuda yeni bir yarışma yapmaya karar verdik. Katılmak için, kurallar : Yarışmanın süresi bir ay olucaktır : 2 ekim -> 2 Kasım, bu süre zarfında yarışmaya katılmak isteyen kullanıcılar okul ve eğitim konusunda yeni bir forum acmaları gerekir. Bu forumda :
- 300 mesaj (eğitim/okul ile ilgili en az 300 mesaj gereklidir) - 100 konu (eğitim/okul ile ilgili en az 100 konu gereklidir) olunca, bu konuda forumun adresini verebilirsiniz. Önemli olan bilgiler : - Forumun tüm bölümleri ziyaretcilere acık olmalıdır. - Mesaj sayınızı artmak için ve katılabılmek için spam, flood yapmak yasaktır. - Fake kullanıcı acmak kesinlikle yasaktır. - Bu yarışma yarış değildir, ilk 50 üyesi, 100 konu ve 300 mesaji olan forum kazanmiyor... bu nedenden dolayı yarışmaya son gün katılan bir forum kazanabilir. - Tema, CSS, kod vs. eklemeye üşenmeyin ... Katılamayan forumlar : - Eğer forum 2 ekim'den önce acilmişsa, forum katılamaz : bu yarışmaya katılabilen forumlar 2 ekim ve 2 kasim arasında acılmalıdır (yeni bir forum olması mecburi). - Eğitim/okul konusunda olmayan bir forum katılamaz. - Eğer forumun tüm kategorileri misafirlere acık olmazsa (-> bölümü görmek VE okumak), forum yarışmaya katılamaz. - 50 üyesi olmayan ve eğitim/okul konusunda 300 mesaj ve 100 konu olmayan forumlar katılamazlar. - Mülti üyelik (= fake hesap) acmak yasaktır ... ! Kazanan yarışmacilar için, ödüller :
2) 3000 kredi 3) 1600 kredi ( Fakat daha fazla kazanan olabilir ... ) Kazananları staff sececektir... Herkese bol şanslar !!! Yönetim |
© 2010 Yetkinforum.com |
En son Paradiz tarafından Ptsi 13 Ağus. 2012 - 16:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Geri: tüm kullanıcılarımızın katılabileceği : yeni yarışma !
Merhaba,
Yarsima 2 hafta uzatildi > 17 Kasımda bitecektir
Yarsima 2 hafta uzatildi > 17 Kasımda bitecektir
1 sayfadaki 1 sayfası