Giriş yap
En son konular
Similar topics
Arkadaşlar Acil Bakar mısınız-Html Sayfam ile ilgili bir sorum olacaktı..
2 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Arkadaşlar Acil Bakar mısınız-Html Sayfam ile ilgili bir sorum olacaktı..
İyi akşamlar herkese mod. lardan özürlerimi diliyorum. Hatam neyse bağışlayın. ama bi sorum olacaktı. bn html sayfası oluşturdum oranın görünümünü istediğim gibi oynayabilirmiyim yani html sayfamın teması normal sitemin temasıyla aynı oldugundan yetkinforum reklamlarıda var istediğim gibi özelleştirebilirmiyim? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
En son Murat_07 tarafından C.tesi 16 Ekim 2010 - 21:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Arkadaşlar Acil Bakar mısınız-Html Sayfam ile ilgili bir sorum olacaktı..
Malesef yetkinforum reklamlarıyla oynamak yasaktır.
Yalnız site içindeki reklamlar değil, html sayfasındaki reklamları kendimiz özelleştiremiyor muyuz?. yani mesela bn yeni bir html sayfası oluşturum içine xat koyuncada yetkinformun reklamları olmuyor. budamı yasak aynı şeye denk gelmiyor mu? demek istediğim bu.
Malesef bu mümkün değil html sayfasınıda yetkinforumdan kurduğunuz foruma ekliyorsunuz bu yüzden.
doğru diyorsunuzda yalnız bana çelişkili geldi o zaman bn html sayfama xat eklersem altına yetkinforumun reklamlarını da mı koymak zorundayım ?
Murat_07 demiş ki:doğru diyorsunuzda yalnız bana çelişkili geldi o zaman bn html sayfama xat eklersem altına yetkinforumun reklamlarını da mı koymak zorundayım ?
- Kod:
<a href="http://www.yetkinforum.net" target="_blank">yetkin-forum.com</a>
Bir html sayfası oluştururken bu kodu zaten eklemek zorundasınız.
Xat koduna yetkinforum reklamını eklemek zorunda değilsiniz.
peki bu kodu eklesem yetermi çünkü sade bir tasarım gerekli reklamsız olmalı onun için. Htmls sayfasında o kodlarla yetkinformun oldugunu belirtirim ama reklamları kaldırmam xat daki gibi yasak olmamalı bence. yanlışım varsa düzeltin.
Reklamları kaldırmak yasak oynamak yasak eyer bir portal eklerseniz verdiğim kodu eklemelisiniz normal bir html sayfasında bu kodu eklemek zorunda değilsiniz.
çok sağ olun işte bnde bunu istiyordum. ama yinede yazayım dedim. Evet bnm deediğim sayfa portal değil sadece bir html sayfası. kod eklemeye gerek varmı peki. fark etmez ama saygııszlık yapmıyalım yetkinforma
ve de aşağıda yazılan bağlantıları da eklemeye gerek yok sanırım
( Créer un forum | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Istatistikler | Haberleşme | Suistimalı göstermek )
( Créer un forum | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Istatistikler | Haberleşme | Suistimalı göstermek )
malesef onlar gerekiyor onlar normalde olan reklamlar.
neyse zaten onların bnm için şuan pek bir önemi yok ama sanırım oda çelişiyor her neyse sağ olun evrdiğiniz cevaplar için şimdi içim rahatladı. İyi geceler konu çözülmüştür.
Murat_07 demiş ki:neyse zaten onların bnm için şuan pek bir önemi yok ama sanırım oda çelişiyor her neyse sağ olun evrdiğiniz cevaplar için şimdi içim rahatladı. İyi geceler konu çözülmüştür.
Rica ederim.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası