Giriş yap
En son konular
Similar topics
Forumda panel yavaş lütfen yardım
+2
*KoRkUsUz*
sefagenc55
6 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Forumda panel yavaş lütfen yardım
Arakdaşlar şöle bi sıkıntım var panel güzel normal ayarda forumda öle ama panelde kategoriler ve mesajlar bölümüne giriyorum kategori oluşturmak için birden bilgisayar kasılmaya başlıyor donuyor bi zaman sonra açılıyor niye böle yapıyor anlamadım eskiden güzel güzel giriyordu bendemi sorun var yoksa herkezde bölemi merak ettim .hareketforum.com uzantısını kullanıyorum .yetkiforum.org uzantılı forumumda var onda sorun yok
En son sefagenc55 tarafından Çarş. 20 Ekim 2010 - 14:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sefagenc55- *****
-
Geri: Forumda panel yavaş lütfen yardım
Yetkinforum teknisyenleri yeni çalışmalarda bulunduğu için panel yavaş açılıyor olabilir veya sizin internetinizin bağlantısı yavaşlamış olabilir.
Yok internet yavaş olsa birinde değil ikisindede olur benimiki tane forum var teki sağlam çalışıyo yeni açtım yaırşma için ama bu panelde donmalar yapıyo.
sefagenc55- *****
-
Merhabalar,
Kategoriler ve forumlar bölümünde panelin diğer alanlardan daha yavaş çalışması doğaldır çünkü bu ekranda tüm forumlarınız ve kategorileriniz açılır.(Sitenizde de forum sayısı fazla.) Ve sayfayı açma hızı bilgisayardan bilgisayara ve tarayıcıdan tarayıcıya değişmektedir. Yani sitenizde herhangi bir genel veya tek bir sorun yoktur
İyi forumlar.
Kategoriler ve forumlar bölümünde panelin diğer alanlardan daha yavaş çalışması doğaldır çünkü bu ekranda tüm forumlarınız ve kategorileriniz açılır.(Sitenizde de forum sayısı fazla.) Ve sayfayı açma hızı bilgisayardan bilgisayara ve tarayıcıdan tarayıcıya değişmektedir. Yani sitenizde herhangi bir genel veya tek bir sorun yoktur
İyi forumlar.
Tamam evet doğru kategori çokluğundan olabilir =) Çözüldü Sağolun =)
sefagenc55- *****
-
Konu Çözüldüyse Lütfen İşareti Koyup Yetkililere Yardımcı Olalım..
GodFather26 demiş ki:Konu Çözüldüyse Lütfen İşareti Koyup Yetkililere Yardımcı Olalım..
lütfen
Arkadaşlar yalandan yere flood yapmyın zaten ikonu koydum ve uyarmak moderatorlerin yaptığı bir şey ceza ala bilirsiniz =)
sefagenc55- *****
-
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası