Giriş yap
En son konular
Similar topics
taşıma problemi-yardım edin..
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
taşıma problemi-yardım edin..
Hani konular bi kategoriden başka bi kategoriye taşınabiliyor onu biliyorum da, peki bi mesaj yanlış başlığa yazıldıysa, o mesajı doğru başlığa nasıl taşırım
En son su_7794 tarafından Paz 24 Ekim 2010 - 16:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: taşıma problemi-yardım edin..
araşırma yapmadan cedvap yazmayalım:*KoRkUsUz* demiş ki:Malesef bu mümkün değil.
Split this topic konuları ayraştırmak (bölmek) Tıkla Moderasyon Bölümünde
Pontus demiş ki:araşırma yapmadan cedvap yazmayalım:*KoRkUsUz* demiş ki:Malesef bu mümkün değil.
Split this topic konuları ayraştırmak (bölmek) Tıkla Moderasyon Bölümünde
Sevgili Pontus ilk mesajında zaten moderasyondan taşıma kilitleme gibi özellikleri kullanıyorum diyor üye.
Ama sen araştırmadan mesaj yazıyorsun lütfen bir bak moderasyon bölümünde konuya yazılmış mesajları başka bir konuya taşıma gibi bir özellik varmı.
Pontus demiş ki:var ,resimi lu anlatım yapıcam
Sanırım anlamadınız arkadaş bir konuyu başka bir kategoriye taşımak istemiyor konunun içindeki yazılmış bir mesajı başka bir konuya taşımak istiyor.
tam ben cevap yazıyordum neyse!=)Pontus demiş ki:
http://img351.yukle.tc/images/463ani.gif.gif
Pontus arkadaşım senin dediğin olay bir mesajı yeni bir konu açarak o konudan ayırmak ama başka bir başlık açmadan istediğin bir başlığa nasıl taşırım diyor Su_7794.
yani kısacası mesajları başka bir konuya taşıyamazsın! ama bir konudaki mesajı yeni bir konu açıp oraya ilk mesaj olarak taşıyabilirsin!
TuaL demiş ki:yani kısacası mesajları başka bir konuya taşıyamazsın! ama bir konudaki mesajı yeni bir konu açıp oraya ilk mesaj olarak taşıyabilirsin!
Teşekürler sonunda beni anlayan birisi çıktı ama buda bir yöntem.
Hımm..Neyse tamam önce ilk mesaj olarak taşır, sonra istediğim konuyla birleştiririm..Yardımlarınız için çok teşekkür ederim..Çözüldü.. =)
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası