Giriş yap
En son konular
Similar topics
bana özelden bu mesaj geldi bi bakarmısınız
+8
wishmaster
Sympatic
Nickturkiye
ömmeer07
Trouble
AkalinHarun
sokakpiskopati
kankyss
12 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
bana özelden bu mesaj geldi bi bakarmısınız
Merhaba siteni gezdim siten süperrrr
senin sitene reklam vermek istiyorum msnmi eklermisin.?
muhammed.7233@hotmail.com
Böle mesaj geldi msn ekliyim mi yoksa adam sitemi mi hacklice adamın adı bu duslerkulup
Hacklenebilir blki o yüzden mesaj atmadım siz bu idare edersiniz
senin sitene reklam vermek istiyorum msnmi eklermisin.?
muhammed.7233@hotmail.com
Böle mesaj geldi msn ekliyim mi yoksa adam sitemi mi hacklice adamın adı bu duslerkulup
Hacklenebilir blki o yüzden mesaj atmadım siz bu idare edersiniz
En son kankyss tarafından Ptsi 15 Kas. 2010 - 9:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: bana özelden bu mesaj geldi bi bakarmısınız
hayır bişey olmaz ama şifre falan isterse sakın güvenme
tamam sağolun bikere böle mesaj eglince msn yi verince hacklenmişdi
Paranoyak olmayın
Konuş msn de şifreni vermedikten ve dosya almadktan sonra hiçbişey olmaz
Konu ya açıklık getireyim hack türü işler msne ile olucak iş değil.Bu eklemeni isteyen kişi seninle iyi bir dialog kurup arkadaşlarında,dediği gibi şifreni alabilir.
Hack türü işler genellikle sitenin güncel durumdaki veya güncellemediği korumalı virüs programının başka bir kişi tarafından yollanan virüsün boş bir kolon bulup geçip,komut dosyasına ulaşması ve görevi yerine getirmesi için verilen komut ya kalıcı olması yada virüs yollayan kişiye bulduğu kodları getirmesidir.Biz onlara anti-virüs
veya diğer adıyla yardımcı(çalışkan)virüslerde demekteyiz.Kafanızı böyle düşüncelerle yormayın...
İyi forumlar
Hack türü işler genellikle sitenin güncel durumdaki veya güncellemediği korumalı virüs programının başka bir kişi tarafından yollanan virüsün boş bir kolon bulup geçip,komut dosyasına ulaşması ve görevi yerine getirmesi için verilen komut ya kalıcı olması yada virüs yollayan kişiye bulduğu kodları getirmesidir.Biz onlara anti-virüs
veya diğer adıyla yardımcı(çalışkan)virüslerde demekteyiz.Kafanızı böyle düşüncelerle yormayın...
İyi forumlar
ömmeer07 demiş ki:Konu ya açıklık getireyim hack türü işler msne ile olucak iş değil.Bu eklemeni isteyen kişi seninle iyi bir dialog kurup arkadaşlarında,dediği gibi şifreni alabilir.
İyi forumlar
İlginç bir yorum
Boş kolon ne oluyo acaba
olurnca görürsün ama hackler var öyle parola vermeden öyle bir buluyorlarki sen bilirsin hiç uyanık değilsin.
ayrıca neden tanımadığı birini mail adresine ekliyor. ?
ayrıca neden tanımadığı birini mail adresine ekliyor. ?
oda doğru eklemiyim neyse uyarılarınız için sağolun
Aynısını bana da göndermişti.
ÖM'den bu tür şeylere aldanmayın.
ÖM'den bu tür şeylere aldanmayın.
AkalinHarun demiş ki:ya bence onu forumdanda sil mail adresinede ekleme
Katılıyorum Çünkü Arkadaşın Forumu 2 Kayıtlı Üyeli Bir Forum İnanmayan Baksın http://fulldawnload.yetkin-forum.com/forum.htm
Trouble demiş ki:Paranoyak olmayın
bunun paranoyaklıkla ilgisi yok sen 1000 lerce üyesi olan bi forumamı reklam verirsin yoksa 2 üyesi olan forumamı ???
İmkansız Diye Bİrşey Yoktur Bunu Öğren Hacklanabilir Bunu Yetkilileride Söylüyor
kanakozi1004 demiş ki:İmkansız Diye Bİrşey Yoktur Bunu Öğren Hacklanabilir Bunu Yetkilileride Söylüyor
evet bir tane sitem vardı 25 üye adam msn ver dedi verdim ondan sonraki gün baktım üyeliğim çalınmış ama msn değişmemiş ordan buldum
İsterseniz,Mesajın ekran Görüntüsünü Alın Ve Yetkiliye Özel Mesaj Gönderin Böylesi Daha İyi Olur.(:
-By_smarty- demiş ki:İsterseniz,Mesajın ekran Görüntüsünü Alın Ve Yetkiliye Özel Mesaj Gönderin Böylesi Daha İyi Olur.(:
Ewet Doğru Sölüyo Ver Resmi IP Ban yesin
şifreni vermediğin sürece yada msneni çalmadığı sürece durduk yere hacklenilmez
kanakozi1004 demiş ki:Trouble demiş ki:Paranoyak olmayın
bunun paranoyaklıkla ilgisi yok sen 1000 lerce üyesi olan bi forumamı reklam verirsin yoksa 2 üyesi olan forumamı ???
Valla deneyebiliriz msn im profilimde isteyen alsın eklesen hackleyebilene helal olsun
İnsanlar bildilkleri konular hakkında çok emin konuşmalı birisinin hack olayı oldu diye herkes hacker olmuş
Hem madem çok mantıklı düşünüyosunuz 2 üyelik foruma reklam vermeye çalışan adam aynı forumu ele geçirip ne yapacak
Kardeşim Milleti Şöle Telaşa Vermeyin 2 ÜyeLi Forum Çalınsa Nolcak Allahımya Bole Kısıler YetkınForumu Kırletıyor... Saçma Sapan Konular Acıp Insanları Telasa Vermeyınız.... :@
,http://fulldawnload.yetkin-forum.com/oyun-uploadlarmz-f6/mount-blade-0808-t15.htm
FuLL Oyun Paylasımı Yasaktır Bu Reklam DeıLdır Ilk Once YEtkınForum Kurallarını Okuyun ve Ole Sıte Acınız...
ÇOK AYIP GERÇEKTEN ÇO KAYIP BİR MAİL NERELERE AKDAR GELMİŞ ŞOKLAR İÇERİSİNDEYİM 1.Sİ BENİM FORUM SİTE ADRESİM BU DEĞİL http://fulldawnload.yetkin-forum.com/forum.htm
www.duslerkulup.yetkinforum.net
2.Sİ BENİM2 DEĞİL 135 ÜYEM VAR AYRICA BENİM AMACIM HİTİMİ ARTIRMAK KÖTÜ NİYETİM YOK HEM BEN KİMSEDEN NE ŞİFRE İSTERİM NEDE BAŞKA BİŞEY ADAMIN BANNERİNİ ALIRIM SİTEMİN EN ÜST KÖŞESİNE KOYARIM ODA BENİM BANNERİMİ SİTESİNE KOYAR VE HİTİMİZİN ARTMASINDA YARDIMCI OLUR.
BEN ŞU ANA KADAR ÇOK SİTEYLE BANNERLEŞTİM .COM SİTELERİ DAHİL OLMAK ÜZERE SİZİN GİBİ BASİT SİTELERLE BU SATTEN SONRA İŞİM OLMAZ.BİRKAÇ KENDİSİNİ BİLMEZSİN BASİT BİRŞEYİ BU DURUMLARA GETİRMESİ GERÇEKTEN ÇOK VAHİM...
REFERANSLARIM BİLE VAR AMA SAYMAYA DEYMEZ.BİRKAÇ ÇAPULCU İÇİN BURANIN YETKİNMODERATORLARINDAN TUAL BENİ TANIR GÜVENİRLİĞİMİ SORABİLİRSİNİZ..
2.Sİ BENİM2 DEĞİL 135 ÜYEM VAR AYRICA BENİM AMACIM HİTİMİ ARTIRMAK KÖTÜ NİYETİM YOK HEM BEN KİMSEDEN NE ŞİFRE İSTERİM NEDE BAŞKA BİŞEY ADAMIN BANNERİNİ ALIRIM SİTEMİN EN ÜST KÖŞESİNE KOYARIM ODA BENİM BANNERİMİ SİTESİNE KOYAR VE HİTİMİZİN ARTMASINDA YARDIMCI OLUR.
BEN ŞU ANA KADAR ÇOK SİTEYLE BANNERLEŞTİM .COM SİTELERİ DAHİL OLMAK ÜZERE SİZİN GİBİ BASİT SİTELERLE BU SATTEN SONRA İŞİM OLMAZ.BİRKAÇ KENDİSİNİ BİLMEZSİN BASİT BİRŞEYİ BU DURUMLARA GETİRMESİ GERÇEKTEN ÇOK VAHİM...
REFERANSLARIM BİLE VAR AMA SAYMAYA DEYMEZ.BİRKAÇ ÇAPULCU İÇİN BURANIN YETKİNMODERATORLARINDAN TUAL BENİ TANIR GÜVENİRLİĞİMİ SORABİLİRSİNİZ..
duslerkulup- *
duslerkulup demiş ki:ÇOK AYIP GERÇEKTEN ÇO KAYIP BİR MAİL NERELERE AKDAR GELMİŞ ŞOKLAR İÇERİSİNDEYİM 1.Sİ BENİM FORUM SİTE ADRESİM BU DEĞİL http://fulldawnload.yetkin-forum.com/forum.htm
Adam Haklı!!!
Ben size boşa paranoya yapmayın diyorum.
Siz hemen telaşlanıyosunuz.Banner değişimiyle hack olmaz heralde??????
Arkadaşı sonuna kadar destekliyorum hepinizin de özür dilemesi gerek
DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.HEM İLLEGAL İŞE YAPACAK OLSAM DEĞERSİZ KİŞİLERE , ÖNEMSİZ SİTELERLE İLETİŞİME GEÇMEM.BU KONUYU AÇANLARIN YETKİLİLERDEN RİCAM CEZA OLARAK SİTELERİNİN KAPTILMASI ÇÜNKÜ KİŞİSEL HAKLARIM ÇİĞNENMEKTE VE E-MAİL ADRESİM HAKSIZ YERE ORTALIKLARDA DOLŞAMAKTA.RİSK ALTINDAYIM
duslerkulup- *
sorun yok silsnler saten bütün hepsin kopyaladım bir dosyaya yapıştırdım heh bir daha site açarım
açarsan aç boş işe yaramaz sitelere kimse gelmez
duslerkulup- *
yetkililer kilitleyih lütfen yalnıs anlaşılma olmus Mağdur kişidende özür dilerim
duslerkulup demiş ki:açarsan aç boş işe yaramaz sitelere kimse gelmez
önemli değil gelmemesi sadece sitem olucak
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası