Giriş yap
En son konular
Similar topics
Siteme Ulaşılamıyor
+5
WolfScream~
*KoRkUsUz*
senemore
Joshua
AşKMeLeGi
9 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Siteme Ulaşılamıyor
Öncelikle herkese merhaba diğer bölümlere baktım bulamadım eğer varsa şimdiden özür dilerim...
Siteme Arkadaşım girmeyi başaramadı acaba bir sorunmu var onuda anlamadım...
Siteye üye kabul ettirdim yine olmadı sorunu anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
Siteye üye kabul ettirdim yine olmadı sorunu anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
En son AşKMeLeGi tarafından Ptsi 22 Kas. 2010 - 23:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Geri: Siteme Ulaşılamıyor
AşKMeLeGi demiş ki:Öncelikle herkese merhaba diğer bölümlere baktım bulamadım eğer varsa şimdiden özür dilerim...
http://gossip-girl.benimforum.org/forum.htm
buda site adresim
öncelikle kalın yazmak yasak bildiğim kadarıyla (sadece uyarı)
mozillada gayet güzel girilebiliyor.
Bizde bir sorun olmadığı için size tek tavsiyemiz tarayıcınızdaki çerezleri silmeniz olucaktır yine olmaz ise bütün tarayıcıyı silin baştan kurun
Buyrun anladığım kadarıyla google chrome kullanıcısınız bence chrome kullanıcıyım ve rahatlıkla sitenize giriyorum,sorununuz chrome ayarlarında olabilir.
reklam kokuları alıyorum bende qirdim cünqü
SanıserMethüsena- /!\ Banlı !!
-
Arkadaşlar yanlış anlamayın tabikide reklam yapmıyorum isterseniz site linkimide silebilirim...Eğer sorun yoksa teşekkürler ben de siteme girebiliyorum sadece arkadaşım giremeyince bir sorun olduğunu düşündüm ve kalın yazdığım içinde özür dilerim düzelttim ilginiz için teşekkürler...
ve arkadaşım google chrome kullanmıyor bende kullanmıyorum...Ama leptop tan girmeye çalıştı ve de mozilla olunca burda sorun olup olmadığını öğrenmek istedim..Belkide yeni olduğu için sorun çıkmıştır..
reklam yapıldığı düşüncesine lütfen kapılmayın zaten site tanıtmak için bir ayrı yetkin forumu var tanıtmak istesem orada tanıtırım..tekar ilginiz için teşekkürler...
ve arkadaşım google chrome kullanmıyor bende kullanmıyorum...Ama leptop tan girmeye çalıştı ve de mozilla olunca burda sorun olup olmadığını öğrenmek istedim..Belkide yeni olduğu için sorun çıkmıştır..
reklam yapıldığı düşüncesine lütfen kapılmayın zaten site tanıtmak için bir ayrı yetkin forumu var tanıtmak istesem orada tanıtırım..tekar ilginiz için teşekkürler...
AşKMeLeGi milleti niye uğraştırdın şöyle desene böyle yazsan daha kolay olurdu
yeni üyeyim nasıl açıklayacağımı bilemedim...şimdi anladıysanız sorun yok demektir..
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası