Giriş yap
En son konular
Temaların Theme_id'leri
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Temaların Theme_id'leri
İki tane tema yaptım, Tema Seçmek (VBulletin) başlığındakilere göre de denilenleri yapıp güzelce tema seçme aparatını ekledim. Ama theme_id'leri ekleyemediğimden işe yaramıyor aparat. Theme_id'leri nasıl bulurum? Yardım ederseniz sevinirim.
En son dinosaur tarafından Salı 30 Kas. 2010 - 22:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Temaların Theme_id'leri
http://www.yetkinforum.net/tr/forum-kurmak/ burdan beğendiğin temanın önizlemi butonuna bas ve url kısmındaki Theme_id... leri al.
hitskin.com a gireceksiz ordan bir tema seç sonra sitende önizle adres satırında site adresinden sonra index.htm?theme_id=131955 böyle bişi çıkacak ama id başka index.htm?theme_id=131955 böyle olan satırı alıp koyacaksın.
messi fc demiş ki:hitskin.com a gireceksiz ordan bir tema seç sonra sitende önizle adres satırında site adresinden sonra index.htm?theme_id=131955 böyle bişi çıkacak ama id başka index.htm?theme_id=131955 böyle olan satırı alıp koyacaksın.
açıklamanın daha ayrıntılı hali aynısını neden açıklıyosunki yine amacın ne ?
Teşekkür ederim cevaplara. Çözüme yaklaştım ama tam olmadı. Ben o temaları seçip logolarını falan değiştirmiştim, üzerlerinde rütuş yapmıştım. Sizin dediğiniz gibi yapınca eski logolarıyla, standart halleriyle çıkıyor. Benim kendi yaptığım temaların (afiş asmak/temalar'daki temalarım) theme_id'leri yok mu acaba?
3-4 gündür cevap gelmemiş, hem hatırlatayım hem de yeni soru ekliyorum. Belki ilgilenen olur. Seçilen tema kalıcı olmuyor. Çıkış yapıp tekrar giriş yapılınca eski temaya geçiyor. En son seçilen temada kalmasının yolunu bilen var mı? Bir de eski sorum olan theme id sorunum var.
tr.hitskin.com Bu Siteye Git Üye Ol Kullanıcı Girişi Yapın Üstte Tema Önermek Yazıyor Baştan Deneme Bi Forum Açın Yaptığınız Temayı O Siteye Yerleştirin Sonra Hitskinden Tema Önerirken O Siteyi Kullanın Temayı Önderdikten Sonra Hitskinde Yine Üstte Temalarım Yazıyor Ona Tıklayın Ve Yüklediğiniz Temanın ID'sini Kopyalayın.
tarik0618 demiş ki:eğer messinin ve benim açıklamamı oku isen yapmaman imkansız.
Sen sorumu anlamadın ki, yeni tema yaptım diyorum. ReaL arkadaş yazmış onu deneyeceğim.
ReaL demiş ki:tr.hitskin.com Bu Siteye Git Üye Ol Kullanıcı Girişi Yapın Üstte Tema Önermek Yazıyor Baştan Deneme Bi Forum Açın Yaptığınız Temayı O Siteye Yerleştirin Sonra Hitskinden Tema Önerirken O Siteyi Kullanın Temayı Önderdikten Sonra Hitskinde Yine Üstte Temalarım Yazıyor Ona Tıklayın Ve Yüklediğiniz Temanın ID'sini Kopyalayın.
Teşekkür ettim. Diğer soruma da cevap alma ümidim devam ediyor.
ReaL demiş ki:2. Sorunuz??
Çıkış yapıp tekrar girince eski temaya geçiyor. Kalıcı olmuyor seçim.
Evet Kalıcı Olmaz. Çıkıp Girdiğinizde Ana Tema Hangisiyse O Geçerli Olur.
Çözümü yok yani. Ben biraz uğraşayım da yaparsam buraya da yazarım. Şimdilik çözüldü yapıyorum. Teşekkürler.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası