Giriş yap
En son konular
Similar topics
YetkinForum'un, yeni arkaplan yarışması !
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
YetkinForum'un, yeni arkaplan yarışması !
Yeni yarışma |
Değerli üyelerimiz, YetkinForum 'a gösterdiğiniz ilgi çok hoşumuza gitti, bundan dolayı teşekkür ederiz. YetkinForum üyelerine yardımcı olmaya ve hediyeler dağıtmaya devam ediyor... ve yeni yarışma başlıyor ! Yarışmanın süresi 21 gün olucaktır : 8 Aralık -> 29 Aralık, bu süre zarfında yarışmaya katılmak isteyen kullanıcılar YetkinForum konusunda arkaplan yapmaları gerekir. örnek arkaplan : ♣ Konu vermiyoruz, istediğiniz şekilde katılabilirsiniz... (isterseniz Yetkinforum böceği plajda olsun, Yetkinforum böceği yüzüyor olsun... fark etmez, özgürsünüz !) ♣ Her arkaplan için 3 boyut yapmalısınız : 800*600, 1024*768, 1280*1024 pixel. ♣ İstediğiniz kadar arkaplan yapabilirsiniz ve katilabilirsiniz, sınır yoktur ! ♣ Resimin üzerinde, Yetkinforum maskotu ( resimi görmek için tıklayabilirsiniz ) ve YetkinForum.net yazısı bulunmalıdır.
♣ Upload ederken, resimin adini YetkinForum.net yapmayi unutmayınız. ♣ Upload ettikten sonra, bu konuda, resimi eklediğiniz sitenin adresi + resimin adresi bildirmeniz gerekir. ♣ Yapılan bir kreasyonu düzenlemek kesinlikle yasaktır. ♣ Multi üyelikler ile yarışmaya katılmanız yasaktır. ♣ Fikirlerinizin ayrı olmasına özen gösterin.
2) 4000 kredi 3) 3000 kredi 4) 2000 kredi 5) 1600 kredi Bu kredileri istediğiniz foruma ekleyebilirsiniz Not: Kazandığınız kredileri başka forumlara dagıtamazsınız. Kazananları staff ekibi seçecektir... Herkese bol şanslar !!! Yönetim |
© 2010 yetkin-forum.com |
En son Paradiz tarafından Ptsi 13 Ağus. 2012 - 16:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: YetkinForum'un, yeni arkaplan yarışması !
Merhaba,
Yarismaya su an 50 resim katiliyor... bu kadar katilan olacagini dusunmemistim ...
Bu nedenden dolagi, daha önce bir resimle katilan üyeleri tekrar katilmasini artik izin vermiyoruz... resimler gittikce cogaliyor ve staff'in isini zorlastiriyor ^^
Ayrica, yarisma tarihinde degisim var : yarisma bu gece bitiyor ...
Yarismaya su an 50 resim katiliyor... bu kadar katilan olacagini dusunmemistim ...
Bu nedenden dolagi, daha önce bir resimle katilan üyeleri tekrar katilmasini artik izin vermiyoruz... resimler gittikce cogaliyor ve staff'in isini zorlastiriyor ^^
Ayrica, yarisma tarihinde degisim var : yarisma bu gece bitiyor ...
1 sayfadaki 1 sayfası