Giriş yap
En son konular
Similar topics
Yarışma
+5
ebrarli
Forza1903
..BayEsrarengiz..
messi fc
Lead
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Sizce yarışma olsun mu
Yarışma
Öncelikle İyi günler
Benim önerim bir yarışma , bence bir yarışma daha yapılsın çünkü ;
Evet siz bazı yarışmalar yapmışsınız galiba ama bu yarışmalar grafikte daha çok teknik bilgiye dayanııyor.
Bir tema yarışmasını yapsak hem teknik hemde hayalgücünün birleştiği bir yarışma olur bence ve hitksin çöktü bu yüzden zaten kimse hitksinde birşey çalamıyor. Diyecekseniz nasıl tema koyucaz diye hitksin açılana kadar bekleriz yarışma için sonra hitksinin açılması üzerine bir kutlama yarışması olur
Anket süresi 30 gün
[Forumda yeni olduğum için eğer yanlış yere açmıssam özür diliyorum]
Benim önerim bir yarışma , bence bir yarışma daha yapılsın çünkü ;
Evet siz bazı yarışmalar yapmışsınız galiba ama bu yarışmalar grafikte daha çok teknik bilgiye dayanııyor.
Bir tema yarışmasını yapsak hem teknik hemde hayalgücünün birleştiği bir yarışma olur bence ve hitksin çöktü bu yüzden zaten kimse hitksinde birşey çalamıyor. Diyecekseniz nasıl tema koyucaz diye hitksin açılana kadar bekleriz yarışma için sonra hitksinin açılması üzerine bir kutlama yarışması olur
Anket süresi 30 gün
[Forumda yeni olduğum için eğer yanlış yere açmıssam özür diliyorum]
Geri: Yarışma
messi fc demiş ki:Hitskin açıldıktan sonra süper olur
Katılıyorum Güzel bir fikir bence Evet
..BayEsrarengiz..- *****
-
evet gerçekten de temalar iyi değil temayı alsan bile bilgin oldugu sürece düzenlebilrisin!
- Spoiler:
- evet
yapılırsa neden olmasın bence bu tür yarışmalar teşvik edicidir yapıcı oluyor ama zamanlama doğru mu bilemiyorum çünkü hitskindeki belirsizlik hepimizi şaşırttı ve beklemedeyiz
Yorumlar için teşekkür ederim işallah olur ebrarli sana katılıyorum hitksinin ne zaman açılacağı konusundaki belirsizlik sürüyor .. Ama hitksin açaıldığında böyle bir yarışma güzel olur hem üyelerin tema hakkında bilgileri gelişmiş olur Oyları ve yorumları bekliyorum
Lead demiş ki:Yorumlar için teşekkür ederim işallah olur ebrarli sana katılıyorum hitksinin ne zaman açılacağı konusundaki belirsizlik sürüyor .. Ama hitksin açaıldığında böyle bir yarışma güzel olur hem üyelerin tema hakkında bilgileri gelişmiş olur Oyları ve yorumları bekliyorum
İnşallah böyle birşey olur Bol şanslar sana
..BayEsrarengiz..- *****
-
Bence Şimdi Yplsn hitskin yokken yoksa çoğu kişinin aynı olacak (: Bu arada hitskn açma taktiği vardır özeldn verblrm (:
Süra hakkında bir sınırlandırma yok buna yetkilerin karar vermesi daha uygun olur Öyle birşeyden girmeyi bazıları biliyor bazıları bilmiyor , ve biz burda hitksinin açılıp açılmamsından bahsetmiyoruz bir yarışmadan bahsediyoruz ama önerinizde bilmeyenler için bir yol açabilir
Lead demiş ki:Süra hakkında bir sınırlandırma yok buna yetkilerin karar vermesi daha uygun olur Öyle birşeyden girmeyi bazıları biliyor bazıları bilmiyor , ve biz burda hitksinin açılıp açılmamsından bahsetmiyoruz bir yarışmadan bahsediyoruz ama önerinizde bilmeyenler için bir yol açabilir
Haklısın
Ama Hitskin AÇılmadan olursa daha kaliteli oLur.. Kimse ÇalmaK gibi bidurum olmaz
Evt gercekten spr olur artisc in de dedigi gibi ama hitskin acılmadan olursa daha kaliteli olur
artisc demiş ki:Lead demiş ki:Süra hakkında bir sınırlandırma yok buna yetkilerin karar vermesi daha uygun olur Öyle birşeyden girmeyi bazıları biliyor bazıları bilmiyor , ve biz burda hitksinin açılıp açılmamsından bahsetmiyoruz bir yarışmadan bahsediyoruz ama önerinizde bilmeyenler için bir yol açabilir
Haklısın
Ama Hitskin AÇılmadan olursa daha kaliteli oLur.. Kimse ÇalmaK gibi bidurum olmaz
Aynen söylediğin gibi eğer önceden yapılırsa daha güzel olur yoksa emek diye birşey olmaz
..BayEsrarengiz..- *****
-
Merhaba,
Bu tür kararlar için öneri yapamazsınız, üzgünüm... yarışmalara, özel kararlara Yetkinforum'un ekibi karar verir.
-> doğru yere taşıyorum
Bu tür kararlar için öneri yapamazsınız, üzgünüm... yarışmalara, özel kararlara Yetkinforum'un ekibi karar verir.
-> doğru yere taşıyorum
1 sayfadaki 1 sayfası