Giriş yap
En son konular
Similar topics
eniyiforum.org uzantısı
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
eniyiforum.org uzantısı
sitemin uzantısını değiştirecektim ama eniyiforum.biz uzantısını bulamadım seçeneklerde. Kaldırıldı mı acaba?
Geri: eniyiforum.org uzantısı
kapanma sözkonusu değil,çünkü benim forumun uzantısı aynen eniyiforum.biz
Bu adres ztn yeni acildigi icin henüz oraya eklememiş olabilirler bu adres eniyiforum.net adresinin kapatılması uzerine forumları tasımak için acılmıştı.
snin gordugun sitede muhtemelen o sitelerden biridir muhakkak oraya eklerle ama ne zmn oldugunu bn bilemem sadece bildigimi paylasmak istedim
Bana kalirsa o adresten cok daha gozel adresler var bn sana adin.forum.st'yi öneririm
İnşallah yararli olmuşumdur.İyi aksamlar
snin gordugun sitede muhtemelen o sitelerden biridir muhakkak oraya eklerle ama ne zmn oldugunu bn bilemem sadece bildigimi paylasmak istedim
Bana kalirsa o adresten cok daha gozel adresler var bn sana adin.forum.st'yi öneririm
İnşallah yararli olmuşumdur.İyi aksamlar
İllede eniyiforum olsun diye bir derdim yok sadece eski link eniyiforum.biz ken değiştirmeyi düşündüm. Bunun içinde başka birsite açıp üye kaybetmemek için yönlendirme yapacaktım. Eniyiforum.org olmadığı için link değişimi yapamadım. Kapandıysa yapamayacağım anlamına geliyor. Ondan sordum. Teşekkürler.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası