Giriş yap
En son konular
Similar topics
[Çözüldü]Yetkileriniz Bölümü VB tarzı!
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
[Çözüldü]Yetkileriniz Bölümü VB tarzı!
Yetkileriniz Bölümü istiyorum VB Tarzı
şimdiden yardim edene etmeye çalışana ilgilenene ve konuya hiç değilse bakan teşekkür ederim
çözülür inş!
şimdiden yardim edene etmeye çalışana ilgilenene ve konuya hiç değilse bakan teşekkür ederim
çözülür inş!
En son OyunO tarafından Perş. 6 Ocak 2011 - 20:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi (Sebep : yazım yanlışı)
Geri: [Çözüldü]Yetkileriniz Bölümü VB tarzı!
Modeller ile yapılıyor modelleriniz açısa yapabilirsiniz.
Modeller ücretlidir
Modeller ücretlidir
modelllerim açık
eğer nasıl yapılacagını anlatırsanız sevinirim yani kod flan varmı ve nereye ekleniyor
eğer nasıl yapılacagını anlatırsanız sevinirim yani kod flan varmı ve nereye ekleniyor
Güncel....
Cevap Yokmu Bunu Yapabilecek bir arkadaş yokmu
Cevap Yokmu Bunu Yapabilecek bir arkadaş yokmu
Burada benim sorunumdan bahsedilmemiş
En son OyunO tarafından Perş. 6 Ocak 2011 - 17:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Buyrun^^
>Yönetim Paneli
>Afiş Asmak
>Modeler
>View Topic Body
En altına bu kodu ekleyiniz:
İyi forumlar.
>Yönetim Paneli
>Afiş Asmak
>Modeler
>View Topic Body
En altına bu kodu ekleyiniz:
- Kod:
<br><style type="text/css"><!--
.tborder {background: #cccccc;width: 100%;margin: auto auto;/*border: 2px solid #666666;*/}.thead {background: #efefef url(http://hitskin.com/themes/14/37/54/i_back_title.gif) top left repeat-x;color: #ffffff;}.thead a:link {color: #ffffff;text-decoration: none;}.thead a:visited {color: #ffffff;text-decoration: none;}.thead a:hover, .thead a:active {color: #ffffff;text-decoration: underline;}.trow1 {background: #F5F5F5;border-top: 2px solid #fff;border-left: 2px solid #fff;}.trow2 {background: #F6F6F6;border-top: 2px solid #fff;border-left: 2px solid #fff;}--></style><table class="tborder" style="clear: both;" border="0" cellpadding="4" cellspacing="1"><tbody><tr><td colspan="4" class="thead" width="100%"><br></td></tr></tbody></table><table class="tborder" cellpadding="2" cellspacing="1" width="%100"><tbody><tr><th colspan="2" nowrap="nowrap"><div align="center"><b>Yetkileriniz</b></div></th></tr><tr><td class="row1" style="padding: 16px;"><span class="genmed">Üyeler mesaj <b>yazabilirler.</b><br>Üyeler konu <b>açabilirler.</b><br>Üyeler mesaj <b>düzenleyebilirler.</b><br>Üyeler <b>link</b> ve <b>resimleri görebilirler.</b><hr></span></td><td class="row1" style="padding: 6px;"><span class="genmed">Bu forumdaki mesajlara cevap <strong>veremezsiniz</strong><br><br><hr>BB code <b>Açık</b><br>Smileler <b>Açık</b><br>[IMG] Kodları <b>Açık</b><br>HTML Kodları <b>Kapalı</b><br><hr></span></td></tr></tbody></table><form action="/viewforum.forum" method="get" name="jumpbox" onsubmit="if(document.jumpbox.f.value == -1){return false;}"><table class="noprint" align="right" border="0" cellpadding="0" cellspacing="2" width="100%"><tbody><tr></tr></tbody></table></form><script type="text/javascript">//<![CDATA[
$(resize_images({ 'selector' : '.postbody', 'max_width' : 451, 'max_height' : 100 }));//]]></script><script type="text/javascript" src="http://illiweb.com/fa/js_16/addthis/addthis_widget.js?pub=forumotion"></script><table class="forumline" style="border-width: 1px;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="1" width="100%"><tbody><tr><td style="background: none repeat scroll 0% 0% rgb(230, 230, 230);"><table style="background: none repeat scroll 0% 0% rgb(230, 230, 230);" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" width="100%"><tbody><tr><td></td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table><div style="height: 3px;"></div><style></style>
İyi forumlar.
Kod Tam istediğim gibi değil
En son OyunO tarafından Perş. 6 Ocak 2011 - 19:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tamam Kendim İstediğim gibi yaptım
Stormer Teşekkürler Kod için kodun buyuk kısmını silip yeniden düznledim istedigime biraz benzedi
Stormer Teşekkürler Kod için kodun buyuk kısmını silip yeniden düznledim istedigime biraz benzedi
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası