Giriş yap
En son konular
Similar topics
Resim Yükleyemiyorum
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Resim Yükleyemiyorum
Merhaba Arkadaşlar;
Sitemde Galeri Bölümünden Herhangi Bir Resim Yükleyemiyorum. Yani Şöyle: Upload Tuşuna Bastığımda Çıkan Sayfada Şöyle Diyor:
"Albümdeki resimlerin boyları verilen sınırdan daha yüksek. Daha çok gönderemezsiniz." Bu Sorunu Çözemedim, Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim, Şimdiden Teşekkürler...
Sitemde Galeri Bölümünden Herhangi Bir Resim Yükleyemiyorum. Yani Şöyle: Upload Tuşuna Bastığımda Çıkan Sayfada Şöyle Diyor:
"Albümdeki resimlerin boyları verilen sınırdan daha yüksek. Daha çok gönderemezsiniz." Bu Sorunu Çözemedim, Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim, Şimdiden Teşekkürler...
En son kenko97 tarafından C.tesi 15 Ocak 2011 - 13:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Geri: Resim Yükleyemiyorum
Galeriye ekleyeceğiniz resim yükleme miktarı dolmuştur bu miktarı daha çok yükseltebilmek için kredi almanız lazım kredi alarak bunu ortadan kaldırabilirsiniz.
Galeri Bölümünde Hiç Resim Yokki, Nasıl Dolu Oluyor ??
En son kenko97 tarafından Paz 9 Ocak 2011 - 20:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kenko97 demiş ki:Galeri Bölümünde Hiç Resim Yokki, Nasıl Dolu Oluyor ??
Siz Dediğimi Bir Yapın
Sizin Dediğiniz Anlamadımki ^^
- Başka Siteden Nasıl Upload Edicem? Ben Zaten Resmi Sitemdeki Galeri Bölümüne Yüklemek istiyorum. Başka Siteden Upload Edip Nasıl Galeri Bölümüne yüklicem anlamadm.. ?
- Başka Siteden Nasıl Upload Edicem? Ben Zaten Resmi Sitemdeki Galeri Bölümüne Yüklemek istiyorum. Başka Siteden Upload Edip Nasıl Galeri Bölümüne yüklicem anlamadm.. ?
Başka Yardım Edicek Olan Varmı ?
Şu Sorunu Çözim Çıkacam Ondan Acelem Var.. :S
Şu Sorunu Çözim Çıkacam Ondan Acelem Var.. :S
Merhaba,
Upload ettiğiniz resimler max. 2 MB olmalıdır. Resminizin boyutunu küçültüp tekrar deneyebilirsiniz.
Upload ettiğiniz resimler max. 2 MB olmalıdır. Resminizin boyutunu küçültüp tekrar deneyebilirsiniz.
Tamamda, Ben Zaten Daha Resmi Yüklemeden bu Yazı Çıkıyor..
Yani Şöyle, Galeri Bölümünde Resim Yükle Butonu Varya Ona basıyorum Direk O Yazı Çıkıyor... =/
Yani Şöyle, Galeri Bölümünde Resim Yükle Butonu Varya Ona basıyorum Direk O Yazı Çıkıyor... =/
Merhaba,
hangi resmi ekleyemeyi deniyorsunuz ? Bu konuda verebilirmisiniz ?
hangi resmi ekleyemeyi deniyorsunuz ? Bu konuda verebilirmisiniz ?
Yukarıda Hepsi Yazıyor !!
Galeri Bölümüne Giriyorum Resim Yükle Tuşuna Basıyorum Sonra İşte o Yazı Çıkıyor Yani Daha Resim Seçmeden Direk o yazı çıkıyor..
2 Kişi aynı Soruyu Sordu Hepsine Cevap Veriyorum Hala Soran Var.. :S
Galeri Bölümüne Giriyorum Resim Yükle Tuşuna Basıyorum Sonra İşte o Yazı Çıkıyor Yani Daha Resim Seçmeden Direk o yazı çıkıyor..
2 Kişi aynı Soruyu Sordu Hepsine Cevap Veriyorum Hala Soran Var.. :S
Hayir, benim sordugum suru bu konuda daha sorulmadi.
Galeriye girdikten sonra resim seçebiliyormusunuz ? Bu hata resimi seçtikten sonra mi cikiyor ? Cünkü sorun resimden kaynaklayabilir, resim cok agir olabilir.
Eger resim secemiyorsaniz : Yönetim paneli -> cesitler -> stok yapmak. Bu bölümde verilen sayilari kontrol ediniz.
Galeriye girdikten sonra resim seçebiliyormusunuz ? Bu hata resimi seçtikten sonra mi cikiyor ? Cünkü sorun resimden kaynaklayabilir, resim cok agir olabilir.
Eger resim secemiyorsaniz : Yönetim paneli -> cesitler -> stok yapmak. Bu bölümde verilen sayilari kontrol ediniz.
Resim Seçmeden Bu Hata Çıkıyor..
- Galeri 0 KB Yazıyor.
- Galery Free Space: (Used : 0 KB / Free : 0 KB)
Free Space Neden 0 KB ??
- Galeri 0 KB Yazıyor.
- Galery Free Space: (Used : 0 KB / Free : 0 KB)
Free Space Neden 0 KB ??
En son kenko97 tarafından Perş. 13 Ocak 2011 - 19:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Resim Ekledim.)
Merhaba,
sorun burdan kaynaklaniyor. Sayilari böyle yapmalisiniz :
ve sorun çözülmüstür ..
ve sorun çözülmüstür ..
Paradiz demiş ki:Merhaba,
ve sorun çözülmüstür ..
aa oLdu!!
SaoL Paradiz..
Konu
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası