Giriş yap
En son konular
Similar topics
Actions Ekleme ! PS2
+2
qRaFiqMaN
BekoXsX
6 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Diğer servisler :: Grafik bölümü :: Grafik Sorunlarınız :: Çözülen konular
1 sayfadaki 1 sayfası
Actions Ekleme ! PS2
Arkadaşlar Ben Action Ekleyemiyorum Nedense Bir Yardım Eder Misiniz PS2 9.0 Nasıl Eklenir İngilizce !
Ekliyorum EklenmioR Bide En Uygun Actions Sitesi Verirseniz GüSeL Olacak !
Ekliyorum EklenmioR Bide En Uygun Actions Sitesi Verirseniz GüSeL Olacak !
En son BekoXsX tarafından Salı 8 Şub. 2011 - 16:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Actions Ekleme ! PS2
Action Nasıl Kaydedilir: Photoshopta eklemiş olduğumuz actionları farklı bir yerde kullanmak için actionu download ettikten sonra yapmanız gereken tek şey ilgili klasöre kaydetmektir.
C:Program Files/Adobe/Adobe Photoshop CS2/Presets/Photoshop Actions
Birde yapılan actionları kaydederken klasörler halinde kaydederseniz (bunlar acitonda set olarak geçer) konu konu olacak şekilde karışıklığı önlemiş olursunuz.
Yukarıdaki resimde 4 ile gösterilen yer actionları set haline getiren kısım.Ardından yeni bir action oluşturmak için 5 ile gösterilen kısma tıklıyoruz.
Kayıt işlemini 3 ile kayıt sonlandırma şemini ise 1 ile yapıyoruz.Actionları silmek içinse isterseniz 6 ya basın isterseniz actionu çöpe sürükleyin...
Kolay Gelsin...
-------------------------
qRaFiqMaN
C:Program Files/Adobe/Adobe Photoshop CS2/Presets/Photoshop Actions
Birde yapılan actionları kaydederken klasörler halinde kaydederseniz (bunlar acitonda set olarak geçer) konu konu olacak şekilde karışıklığı önlemiş olursunuz.
Yukarıdaki resimde 4 ile gösterilen yer actionları set haline getiren kısım.Ardından yeni bir action oluşturmak için 5 ile gösterilen kısma tıklıyoruz.
Kayıt işlemini 3 ile kayıt sonlandırma şemini ise 1 ile yapıyoruz.Actionları silmek içinse isterseniz 6 ya basın isterseniz actionu çöpe sürükleyin...
Kolay Gelsin...
qRaFiqMaN
Teşekkürler Biliyorum Ama Resime Nedense Sadece Çerçeve Ekliyor Aktion Efeckt'ini Vermiyor
- Kod:
[b][color=blue]Neyi öğrenmek istiyorsunuz ? :
Ayrıntılı anlatabilir misiniz ? :
Hangi programda ? :
Site adresiniz ? :[/color][/b]
Forumu doldururmusun !
CkFeNa- Aktif-Üye !
-
Neyi öğrenmek istiyorsunuz ? : PS2'de Actions EfeckTini Fotoya Vermeyi..
Ayrıntılı anlatabilir misiniz ? : PS2 9.0'da Actions Efeckti Vermeye Çalışıyorum Olmuyor !
Hangi programda ? : PS2 9.0 English
Site adresiniz ? : http://goldshacks.hareketforum.net
Ayrıntılı anlatabilir misiniz ? : PS2 9.0'da Actions Efeckti Vermeye Çalışıyorum Olmuyor !
Hangi programda ? : PS2 9.0 English
Site adresiniz ? : http://goldshacks.hareketforum.net
BekoXsX demiş ki:Teşekkürler Biliyorum Ama Resime Nedense Sadece Çerçeve Ekliyor Aktion Efeckt'ini Vermiyor
Ekran görüntüsü verebilirmisiniz?
Resim Veremem Çünkü Hata Vermiyor !
Volfurem Bİr Tane Actions Verir Misin Acaba ? Ve Nere Eklicemi SöyLe Ben Belki Yanlış Yere Koyuyorumdur ?
Volfurem Bİr Tane Actions Verir Misin Acaba ? Ve Nere Eklicemi SöyLe Ben Belki Yanlış Yere Koyuyorumdur ?
BekoXsX demiş ki:Resim Veremem Çünkü Hata Vermiyor !
Action Nasıl Kaydedilir:İnternetten indirdiğiniz ''ATN'' (Action) Dosyalarınız masaüstünüze çıkarın.Ve kopyalayın. Örnek action: Action Linki
->Action(ATN) dosyalarını bu bölüme yapıştırın: C:Program Files/Adobe/Adobe Photoshop CS2/Presets/Photoshop Actions
Daha sonra Photoshop'u açın.Üst menüden Window'a tıklayın ve Action işaretli olup olmadığına bakın.İşaretli değilse üstüne tıklayın.
Action açıldı;
Şimdi resimde gösterdiğim kısma tıklayın:
Ve Load Actions seçin;
Action nasıl kullanılır:
Action eklemek istediğiniz resminizi açın ve:
Resimde gösterdiğim 7 deki gibi yüklediğimiz actiona basın ve seçin.Sonra resimde gösterdiğimiz 3 numaralı butona basın.Bukadar ve actionnunuz resme uygulandı...
Volfurem demiş ki:BekoXsX demiş ki:Resim Veremem Çünkü Hata Vermiyor !
Action Nasıl Kaydedilir:İnternetten indirdiğiniz ''ATN'' (Action) Dosyalarınız masaüstünüze çıkarın.Ve kopyalayın. Örnek action: Action Linki
->Action(ATN) dosyalarını bu bölüme yapıştırın: C:Program Files/Adobe/Adobe Photoshop CS2/Presets/Photoshop Actions
Daha sonra Photoshop'u açın.Üst menüden Window'a tıklayın ve Action işaretli olup olmadığına bakın.İşaretli değilse üstüne tıklayın.
Action açıldı;
Ve Load Actions seçin;
Action nasıl kullanılır:
Resimde gösterdiğim 7 deki gibi yüklediğimiz actiona basın ve seçin.Sonra resimde gösterdiğimiz 3 numaralı butona basın.Bukadar ve actionnunuz resme uygulandı...
Bunun Aynısını Ps4 Türkçe İçin Anlatırmısınız?
Ben cs3 türkçe kullanıyorum ve aynı =)
Yani mantığını kavramak önemli.
Benzer şekilde yükleyip benzer şekilde uyguluyorsunuz resme.
Yani mantığını kavramak önemli.
Benzer şekilde yükleyip benzer şekilde uyguluyorsunuz resme.
Volfurem demiş ki:BekoXsX demiş ki:Resim Veremem Çünkü Hata Vermiyor !
Action açıldı;
Ve Load Actions seçin;
Action nasıl kullanılır:
Volfurem Seni Seviyorum Yaaa Sen Bitanesin Yaaaa Ölüom Sana Teşekkürler Oldu !
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Diğer servisler :: Grafik bölümü :: Grafik Sorunlarınız :: Çözülen konular
1 sayfadaki 1 sayfası