Giriş yap
En son konular
Similar topics
profil alanını çerçeve içine alma
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
profil alanını çerçeve içine alma
Selamun Aleyküm Profil Alanını Çerçeve İçine Alabilirmiyim dikkat avatarı deil profili örnek için bu siteye bakblrsnz
http://daghankulegec.forum.st/t6606-sohbet-edelim (reklam değildir )(üyelikte kapaılı)
http://daghankulegec.forum.st/t6606-sohbet-edelim (reklam değildir )(üyelikte kapaılı)
Geri: profil alanını çerçeve içine alma
öncelikle bunun olması için her üye için geçerli olması için her üyenin bir sıra adına dahil olması lazım naıl yani dersen
yönetim paneli>kullanıcı yönetimi ve gruplar>sıra yönetimini seç her üye için mesela yani foruma yeni üye olan kişininde olması için kullanıcı'lar diye bir sıra adı oluştur özel sıra olarak ata seçeneğini hayır yap ve minimum mesaj sayısınıda sıfır olarak belirle kaydetmeden önce de kullanıcılar diye oluşturuyorduk ya sıra adını onun kullanıcılar yazının başına <fieldset> ekle ve kaydet.
yani şöyle olucak;
dediğim ayarları yap ve kaydet bu kadar.
yönetim paneli>kullanıcı yönetimi ve gruplar>sıra yönetimini seç her üye için mesela yani foruma yeni üye olan kişininde olması için kullanıcı'lar diye bir sıra adı oluştur özel sıra olarak ata seçeneğini hayır yap ve minimum mesaj sayısınıda sıfır olarak belirle kaydetmeden önce de kullanıcılar diye oluşturuyorduk ya sıra adını onun kullanıcılar yazının başına <fieldset> ekle ve kaydet.
yani şöyle olucak;
- Kod:
<fieldset>kullanıcılar
dediğim ayarları yap ve kaydet bu kadar.
ALLAH razı olsun kardeş ama yazılar dışarı taştı :S bunu nasıl ayarlıycam yazıları ortalamştm ben ama verdiğim sitedede ortada orda taşmamış
the onurum demiş ki:bende onun rengi yeşil oldu nasıl rengini ayarlayabilirim ??
css'den kaynaklanıyor olabilir.
Merhaba, 5 gündür yenileme olmadığı için bu sorunuzu çözümlenmiş olarak sayıyorum. Eğer başka sorularınız varsa yeni bir konu açabilirsiniz. => çöp |
Nue- Aktif-Üye !
-
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası