Giriş yap
En son konular
Similar topics
Mail Aktivasyon Mesajı
+8
pa[TR]on
Gökhanbey
►By Kanunsuz
xBlueKiLLeRx
TheConqueror
Stern
Patron
NurBahcesi
12 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Mail Aktivasyon Mesajı İsteğe Göre Olsun Mu?
Mail Aktivasyon Mesajı
Merhaba arkadaşlar anketi biraz açıklayacam şimdi biliyorsunuz forumlara üye olduktan sonra mailinize aktivasyon mesajı geliyor.Bunun forum adminin isteği göre olasını istiyorum yani Yönetim panelinde şöyle bir soru olabilir.
Mail aktivasyon mesajı olsun mu? Evet|Hayır
Benim düşüncelerim bunlar
Mail aktivasyon mesajı olsun mu? Evet|Hayır
Benim düşüncelerim bunlar
Geri: Mail Aktivasyon Mesajı
Merhaba,
Otomatik aktivasyon olmasını istiyorsanız, güvenlik sebebiyle, bu özellik Türkler ve Araplar için aktif edilmemistir ve simdilik olacagini tahmin etmiyoruz.
Eğer aktivasyon mesajının gitmesini istemiyorsanız, üyenin foruma nasıl üye olmasını bekliyorsunuz ?
Otomatik aktivasyon olmasını istiyorsanız, güvenlik sebebiyle, bu özellik Türkler ve Araplar için aktif edilmemistir ve simdilik olacagini tahmin etmiyoruz.
Eğer aktivasyon mesajının gitmesini istemiyorsanız, üyenin foruma nasıl üye olmasını bekliyorsunuz ?
Hani Bazı Sitelerde Kayıt Olunca Otomatik Olarak Etkinleşiyor Ya Bence Süper Olur Ayrıca Üye Olurken Orda Rakam Sorarsa Güvenlik Açığıda Olmaz.
Stern- Benimle iyi olun, yeni üyeyim
Senin gayet ciddi amaçlarla kullandığın bir mail adresin var ve ben bunu biliyorum ve bir adult siteye girip üye oldum üye olurken senin mail adresini yazdım ve o bütün rahatsız edici mailler sana geliyor olacak. En azından bu gibi sıkıntı yaratan bir olayı yetkin forum olarak kullanmayalım.
İkinci bir neden ise,
Farzedelim ki bu forum sitende 5000 kullanıcın oldu, daha sonra farklı bir içeriği olan başka bir forum kurdun. E-posta yoluyla forumunun reklamını yapabilmen için elinde 5000 adet mail adresi olacak. ancak bu adresler onaylanmasaydı sallama mail adresleri olsaydı 5000 kullanıcıdan belki 100 kullanıcıya ulaşabilirdin.
İkinci bir neden ise,
Farzedelim ki bu forum sitende 5000 kullanıcın oldu, daha sonra farklı bir içeriği olan başka bir forum kurdun. E-posta yoluyla forumunun reklamını yapabilmen için elinde 5000 adet mail adresi olacak. ancak bu adresler onaylanmasaydı sallama mail adresleri olsaydı 5000 kullanıcıdan belki 100 kullanıcıya ulaşabilirdin.
En son TheConqueror tarafından Paz 13 Şub. 2011 - 17:25 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
la theconqueror ne dedini bi anlasam ne 5000 üyesi benim bir sitem var yeni açtım ondada 50 üye var
Stern- Benimle iyi olun, yeni üyeyim
TheConqueror demiş ki:Senin gayet ciddi amaçlarla kullandığın bir mail adresin var ve ben bunu biliyorum ve bir adult siteye girip üye oldum üye olurken senin mail adresini yazdım ve o bütün rahatsız edici mailler sana geliyor olacak. En azından bu gibi sıkıntı yaratan bir olayı yetkin forum olarak kullanmayalım.
İkinci bir neden ise,
Teşekkürler dostum senin sayende görüşüm değişti. Paradiz konuyu kilitleyebilirsin.
Mobil Ödeme, Aktivasyon türklere kapalı çünkü hackerlık olayı çok oluyor...xBlueKiLLeRx demiş ki:Birşey Sorucam Ama Araplar Ve Türkler Ne Alaka ?
pa[TR]on demiş ki:Mobil Ödeme, Aktivasyon türklere kapalı çünkü hackerlık olayı çok oluyor...xBlueKiLLeRx demiş ki:Birşey Sorucam Ama Araplar Ve Türkler Ne Alaka ?
kıyaslanamaz belki ama Vbulletin forumlarda güvenlik soruları var 6+2= ? diye veya karışık yazilar vs. bunlar yapilamaz mi
Hackerlık çok oluyor diye bu özellikten yararlanamamız çok saçma
--Cedric-- demiş ki:pa[TR]on demiş ki:Mobil Ödeme, Aktivasyon türklere kapalı çünkü hackerlık olayı çok oluyor...xBlueKiLLeRx demiş ki:Birşey Sorucam Ama Araplar Ve Türkler Ne Alaka ?
kıyaslanamaz belki ama Vbulletin forumlarda güvenlik soruları var 6+2= ? diye veya karışık yazilar vs. bunlar yapilamaz mi
Hackerlık çok oluyor diye bu özellikten yararlanamamız çok saçma
Hackerlik çok oluyo diye bi olay yok Türkler ve araplar hack yapınca korsanlık olur avrupalı ve amerikalılar yapınca da zeka gösterisi olur
Herkesin bilinçaltına böyle girmiş bu olay
Türkler yıkıcı Avrupa yapıcıdır.Yok ya başka?!
Şuan bir savcı veya siyasette yüksek mevkilerde olan kişiler bu olayları duysalar türkiyede forumotion falan da kalmaz.Bence bu domainlerin yasaklanmaları da bu yüzdendir.Dolaylı yoldan
TheConqueror demiş ki:Senin gayet ciddi amaçlarla kullandığın bir mail adresin var ve ben bunu biliyorum ve bir adult siteye girip üye oldum üye olurken senin mail adresini yazdım ve o bütün rahatsız edici mailler sana geliyor olacak. En azından bu gibi sıkıntı yaratan bir olayı yetkin forum olarak kullanmayalım.
İkinci bir neden ise,
1.paragraftaki açıklamaya cevap; senin bu maili aynı amaçla kullanmayacağını nereden bileceğim.
2.paragraftaki açıklamaya cevap; elde ettiğin mailleri Bu şekilde kullanmak sence ne kadar ahlaki,insanlar bir sebepten dolayı forumunuza üye oluyor ise o üyeye sadece ve sadece üye olduğu forumla alakalı posta atmalısınız.Yoksa üye olan birinin sonsuza kadar sizin her açtığınız foruma çağırmanız etik bir davranış değildir. Vbulletin forumlarda adminlik görevim var ve istesem şu anda aktif olan en az 100.000 mail adresi edinebilirim.Mail adreslerini üye toplamak için kullanmak forumculuğun doğasına aykırıdır.
1 sayfadaki 1 sayfası