Giriş yap
En son konular
Similar topics
"Servimg.com" a nasıl kayıt olunuyor?
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
"Servimg.com" a nasıl kayıt olunuyor?
Değerli arkadaşlar ve Adminlerim,
Site ismi belirtmekle hata ettiysem şimdiden özür dilerim, ancak belirtmek zorundaydım ki;
3 aydan beri sitelerimizde yaşanan resim ekleme, gösterme ve geç açılma gibi sorunlara dahil olarak şimdi de bilindiği üzere imageshack ve diğer resim upload siteleri, gönderdiğimiz resimleri bir şekilde hallediyor. Neler oluyor resim upload sitelerine onu da anlamış değilim. Sitemde bulunan binlerce resim karma karışık, kiminde "kurbağa" var, kimisi boş, kimisinde bir takım anlamsız yazılar...Mahvettiler siteleri bunlar...
Fakat, sadece admin panelinden resim gönderebildiğim Servimgn sitesi çok istikrarlı ve muazzam çalışıyor. Ancak burası da 300kb.ın üzerindeki GIF resimlerini (hareketli) otomatik olarak JPG'ye çeviriyor. Hadi bunu da geçtik, ancak sitesine üyelerimin de resim upload etmesi için link vermek istedim. Kayıt olmadan Upload yapılamıyor. Ancak sitesinin anasayfasında "Kayıt OL!" diye bir buton dahi yok!..Buraya, "Servimg.com" a nasıl kayıt olabiliriz arkadaşlar?... Ben buradaki (YetkinForum) emailimi falan girdim, "- Böyle bir kullanıcı yok" diyor. Bilen ve cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.
Site ismi belirtmekle hata ettiysem şimdiden özür dilerim, ancak belirtmek zorundaydım ki;
3 aydan beri sitelerimizde yaşanan resim ekleme, gösterme ve geç açılma gibi sorunlara dahil olarak şimdi de bilindiği üzere imageshack ve diğer resim upload siteleri, gönderdiğimiz resimleri bir şekilde hallediyor. Neler oluyor resim upload sitelerine onu da anlamış değilim. Sitemde bulunan binlerce resim karma karışık, kiminde "kurbağa" var, kimisi boş, kimisinde bir takım anlamsız yazılar...Mahvettiler siteleri bunlar...
Fakat, sadece admin panelinden resim gönderebildiğim Servimgn sitesi çok istikrarlı ve muazzam çalışıyor. Ancak burası da 300kb.ın üzerindeki GIF resimlerini (hareketli) otomatik olarak JPG'ye çeviriyor. Hadi bunu da geçtik, ancak sitesine üyelerimin de resim upload etmesi için link vermek istedim. Kayıt olmadan Upload yapılamıyor. Ancak sitesinin anasayfasında "Kayıt OL!" diye bir buton dahi yok!..Buraya, "Servimg.com" a nasıl kayıt olabiliriz arkadaşlar?... Ben buradaki (YetkinForum) emailimi falan girdim, "- Böyle bir kullanıcı yok" diyor. Bilen ve cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.
En son pilot tarafından Paz 27 Şub. 2011 - 17:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
pilot- **
Geri: "Servimg.com" a nasıl kayıt olunuyor?
forumu açtığınız üyelik ile dostum..şifremi unuttum de üyelik mailini yaz..sanırım öyle geliyor
Anlıyorum, Admin panelinden ben resim yükleyebiliyorum oraya..Ancak diğer üyelerimin de "Servimg" sitesine giderek mesajlarının içine resim eklemek için oraya kayıt olmaları gerekiyor. Bu nasıl olacak ?..
"Servimg.com" un anasayfasını açtım. Ben bile kayıt olacak bir buton göremedim. "Giriş yapın" diyor...Sadece kendi sitemdeki Yönetim paneli/Afiş asmak / falan,filan .. sayfasından resim yükleyebiliyorum. "Servimg.com" sitesine giderek resim Upload edilemiyor.Teşekkür ederim.
"Servimg.com" un anasayfasını açtım. Ben bile kayıt olacak bir buton göremedim. "Giriş yapın" diyor...Sadece kendi sitemdeki Yönetim paneli/Afiş asmak / falan,filan .. sayfasından resim yükleyebiliyorum. "Servimg.com" sitesine giderek resim Upload edilemiyor.Teşekkür ederim.
pilot- **
Diğer üyelere verme zaten dostum...server'ı başka resimlerle kirletmemek lazım... hepsi bizim zararımıza olur...başka uploader site kullanın normal resimler için
Deneyelim bakalım.. Teşekkür ederim arkadaşım..uA_Y_C_A demiş ki:forumu açtığınız üyelik ile dostum..şifremi unuttum de üyelik mailini yaz..sanırım öyle geliyor
DÜZENLEME:
Tamam anladım arkadaşım.Üyelerime verirsem, orası da diğer resim siteleri gibi olabilir. Anladım.
O zaman kalsın hocam. Biz, site sahipleri kullanalım sadece..
İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum. Konu başlığına "ÇÖZÜLDÜ" iconu ekliyorum.
En son pilot tarafından Paz 27 Şub. 2011 - 17:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
pilot- **
pilot demiş ki:Deneyelim bakalım.. Teşekkür ederim arkadaşım..uA_Y_C_A demiş ki:forumu açtığınız üyelik ile dostum..şifremi unuttum de üyelik mailini yaz..sanırım öyle geliyor
Dostum sadece server alan kişi için böyle Önüne gelen yükleyemez
Anladım hocam.. Zaten bir önceki mesajımı Düzenleyip gerekeni yazdım.
İlginiz için teşekkür ederim. Sağlık ve esenlikle...
İlginiz için teşekkür ederim. Sağlık ve esenlikle...
pilot- **
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası