tarafından TuaL Salı 1 Mart 2011 - 2:03
| AnaSayfa'da Üye Profili Bilgileri... | |
Şimdilik PhpBB2'yi paylaşıyorum diğer versiyonlar yapabilirsem paylaşacam!=)
bir widget oluşturabilir kodu ekleyebilirsiniz ama kodun en iyi çalışacağı yer; Yönetim Paneli > Afiş Asmak > Anasayfa (altından) > Genel bilgiler > Anasayfa mesajı Mesaj içeriği : (kodlar buraya)
Önemli; kodların içerisinde buradaki boşluğu siliniz {USERNAME(boşluk)}
- Kod:
<script> jQuery.get('/profile.forum?mode=viewprofile&u={USERNAME }', function(data) { html = jQuery('.forumline:eq(1) .row1', data).html(); jQuery('#avatar_rank_list').html(html); }); </script> <center><div id="avatar_rank_list">Avatar ve Rank Yükleniyor...</div></center> Arkadaşlar;
- Kod:
<script> jQuery.get('/profile.forum?mode=viewprofile&u={USERNAME }', function(data) { html = jQuery('.forumline:eq(3) .row1', data).html(); jQuery('#friends_list').html(html); }); </script> <center><div id="friends_list">Arkadaşlar Yükleniyor...</div></center> kredi ile reklamları kaldıranlar için Arkadaşlar;
- Kod:
<script> jQuery.get('/profile.forum?mode=viewprofile&u={USERNAME }', function(data) { html = jQuery('.forumline:eq(2) .row1', data).html(); jQuery('#friends_list').html(html); }); </script> <center><div id="friends_list">Arkadaşlar Yükleniyor...</div></center> ProfiL Bilgileri;
- Kod:
<script> jQuery.get('/profile.forum?mode=viewprofile&u={USERNAME }', function(data) { html = jQuery('.forumline:eq(0) .row1', data).html(); jQuery('#profile_list').html(html); }); </script> <center><div id="profile_list">Profil Bilgileri Yükleniyor...</div></center> tabi bu bazı forumlarda değişik olabilir! kodların içindeki burdaki kırmızı ile gösterdiğim rakamı (0'da dahil 0'dan 5 veya 6'ya kadar) değiştirmeniz yeterlidir;
.forumline:eq(3)
|
Bu paylaşım TuaL tarafından hazırlanmış ve sunulmuştur.
Paylaşımların başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2011 Yetkinforum.net
|
TuaL- Yetkinemektar
-
-
Similar topics Similar topics