Giriş yap
En son konular
Similar topics
Profil ortalama
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası
Profil ortalama
Arkadaşlar bana acil profil ortalama kodu lazım. Lütfen paylaşın. Rütbe ve Nick demiyorum. Profili komple ortalayan kod istiyorum çok acil. Bekliyorum
En son Richard Z. tarafından C.tesi 12 Mart 2011 - 18:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Profil ortalama
Richard Z. demiş ki:Arkadaşlar bana acil profil ortalama kodu lazım. Lütfen paylaşın. Rütbe ve Nick demiyorum. Profili komple ortalayan kod istiyorum çok acil. Bekliyorum
Forum versiyonunuz nedir ?
Buyrun bu kodu css ekleyiniz
- Kod:
.post{
text-align:center;
}
.postbody{
text-align: left;
}
Valla çok sağol kardeş. Birşey daha var. Onu baktım bulamadım. Rütbelerimizi renkli yapıyoruz ya o kodda lazımda verirseniz sevinirim mesala Yönetici, Moderatör yazan kısımı diyorum.
Richard Z. demiş ki:Valla çok sağol kardeş. Birşey daha var. Onu baktım bulamadım. Rütbelerimizi renkli yapıyoruz ya o kodda lazımda verirseniz sevinirim mesala Yönetici, Moderatör yazan kısımı diyorum.
Bunun içni ise sıra ismi kısmına aşağıdaki kodu kendine göre editliyerek kullanabilirsin
- Kod:
<font color="Renk Kodu">Rütbe Adı</font>
Düzenliceğin alanlar ise şöyle :
Renk Kodu : Her hangi bir renk kodu yazabilirsin
Örnek :
#000000 : Siyah
#ffffff : Beyaz
Rütbe Adı : Bu kısımada rütbe adını yaz
Biliyorum. Çok teşekkürler kardeş. Arkadaşlar site açıyoruzda güzel büyük bir forum hemen bitirelim şu işleri bugün de... Neyse çok teşekkürler kardeş.
Richard Z. demiş ki:Biliyorum. Çok teşekkürler kardeş. Arkadaşlar site açıyoruzda güzel büyük bir forum hemen bitirelim şu işleri bugün de... Neyse çok teşekkürler kardeş.
rica ederim
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası