Giriş yap
En son konular
Similar topics
Site başka bi siteye yönlendiriliyor
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Site başka bi siteye yönlendiriliyor
Foruma giriyorum bi süre sonra herhangi bi konuya,bölüme girince http://credit-news.org/ bu siteye yönlendiriliyor üyelerim şikayetçi yardımcı olur musunuz? Ben herhangi bi yönlendirme yapmadım. Afiş asmak-genel bilgilere de baktım yönlendirme kodu falan da yok.
En son RAP_unZeL tarafından Çarş. 20 Nis. 2011 - 14:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Site başka bi siteye yönlendiriliyor
Ona yardım edilmiyor buna yardım edilmiyor peki neye yardım ediliyor? (Sözüm sana değil @crazy1230 ) Sorunlardan bıktık artık. Yetkililerden yardım bekliyoruz. Zaten sitemizin hiti yarıya düştü. :/
shanex demiş ki:Anasayfadaken yönleniyormu?
shanex evet anasayfa tıklayınca yönlendiriyor
Baktığım kadarıyla altaki ve üsteki çıkmayan reklamlarda problem var çıkmayınca yönlendiriyor..
shanex demiş ki:Baktığım kadarıyla altaki ve üsteki çıkmayan reklamlarda problem var çıkmayınca yönlendiriyor..
shanex kardeşim reklamda problem var olan reklamları kaldırmak mümkünmü?shanex kardeşim www.arkasiradakiler.forumm.biz bu sitede forum bekçisiyim forum bekçilik yapıyorum.
Reklamlar zizin modelere eklediginiz ise modelerde kaldırın değilse kaldıramazsınız..ŞUNU YAPIN SİZ kod eklenen tüm modelleri pc de tek tek not defterine kaydedip modelleri sıfırlayın..büyük ihtimal düzelcektir..düzeldiğinde bana haber verin eklediğiniz kodlara bakayım..
shanex demiş ki:Reklamlar zizin modelere eklediginiz ise modelerde kaldırın değilse kaldıramazsınız..ŞUNU YAPIN SİZ kod eklenen tüm modelleri pc de tek tek not defterine kaydedip modelleri sıfırlayın..büyük ihtimal düzelcektir..düzeldiğinde bana haber verin eklediğiniz kodlara bakayım..
tamam shanex kardeşim size haber veriyim ..
Modellerde sayfanın üstüne iframe eklenmiş onu sil site kapandığı için yönlendiriyor olabiir..kod bu bul sil..metatagların arasında..
- Kod:
<META NAME="author" CONTENT="By Mazlum"><IFRAME name="orhangazispor" src="http://orhangazispor.tk/" width="0" height="0" scrolling="no" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0"></IFRAME>
shanex demiş ki:Modellerde sayfanın üstüne iframe eklenmiş onu sil site kapandığı için yönlendiriyor olabiir..kod bu bul sil..metatagların arasında..
- Kod:
<META NAME="author" CONTENT="By Mazlum"><IFRAME name="orhangazispor" src="http://orhangazispor.tk/" width="0" height="0" scrolling="no" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0"></IFRAME>
Shanex kardeşim arkadaşım o kodu ekler ben yapamam arkadaşımın sitesi
shanex demiş ki:Eklemiyecek arkadaşın o kodu silcek..
tamam anladım kardeşim
Teşekkürler yardım için Sildim inşallah hallolmuştur.
Edit : Üyelere sordum ve sorun yok şuan tekrar teşekkürler
Edit : Üyelere sordum ve sorun yok şuan tekrar teşekkürler
shanex kardeşim teşekkürler yardımcı oldugun için bol bol teşekkür edeyiz
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası