Giriş yap
En son konular
Similar topics
yetkinforumun siteleri kesin olarak düzelecekmi (kesin cevap istiyoruz)
+7
eski
usok22
Trouble
Adslook
RealFire
crazy1230
HitMale
11 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
yetkinforumun siteleri kesin olarak düzelecekmi (kesin cevap istiyoruz)
yetkinforumun siteleri kesin olarak düzelecekmi cevabını verinde milletite boşuna bekletmeyin
Geri: yetkinforumun siteleri kesin olarak düzelecekmi (kesin cevap istiyoruz)
düzelir düzelmesinede kaç vakte kadar düzelir orası meçhul
Hey ,
Konunun cevabını TEK BAŞLIK'ta bulabilirsiniz.
orda kesin yanıt verdilerde sanki düzelse bile 2sene sonraRealFire demiş ki:Hey ,
Yetkinforum.com facebook grubunda yayın yapıldı.
''Merhaba,
Üst yetkiliden cevap geldi : yetkinforumdan kaynaklanan bir sorun olmadigi için yapabilecegimiz birsey yok. Fakat forumalara tekrar ulasmak için : OpenDNS gibi bir siteye üye olup forumlara tekrar ulasmayi deneyebilirsiniz.
Üzgünüm..''
Türkiye engeli açarsa sorun düzelir.
''Merhaba,
Üst yetkiliden cevap geldi : yetkinforumdan kaynaklanan bir sorun olmadigi için yapabilecegimiz birsey yok. Fakat forumalara tekrar ulasmak için : OpenDNS gibi bir siteye üye olup forumlara tekrar ulasmayi deneyebilirsiniz.
Üzgünüm..''
Adslook demiş ki:Yetkinforum.com facebook grubunda yayın yapıldı.
''Merhaba,
Üzgünüm..''
anlamadğım ve komik olan bir durum var bu teknisyen veya üst yetkli kişiler kendi bünyelerinde sorunu çözmeye mi çalıştılar da bugün kadar
bütün millet çözülecek diye burda bekledi?!?!?1
bu sorun sanırım çözülmüyecek, benim teklif edeceğim çözüm ise, forumlarımızın dosyalarını ya bize verme olanağı tanısın yada makul bir ücret karşılığında satsın. dosyalarımızı alıp başka sunucuya koyar türkiyeden girişi sağlarız.
Forumotion forum scripti phpbb nin default halinden çok farklşı bir script kendileri yapmışlar kimseye vermezler bence değeri de çok fazla eder zaten
onun dışında sql yedeklerini verseler de onlar birçok farklı eklenti oluşturduklarından default scriptlerinizle uyumsuz olacaktır .Yani pek mümkün değil
onun dışında sql yedeklerini verseler de onlar birçok farklı eklenti oluşturduklarından default scriptlerinizle uyumsuz olacaktır .Yani pek mümkün değil
ya kendi eklentilerini kaldırıpta standart orjinal haliyle geri versinler önemli olan içindeki üye ve konular, gerisi boş. (bana göre)
Kim uğraşacak onunla
Eğer TÜm üyelerin online olmuyosa
Bul netten bir tane hazır db 30k üyeli veritabanları var konular da bir o kadar
kur mybb ye ekle olsun bitsin
sadık üyelerin zaten gelir yeni forumuna
Eğer TÜm üyelerin online olmuyosa
Bul netten bir tane hazır db 30k üyeli veritabanları var konular da bir o kadar
kur mybb ye ekle olsun bitsin
sadık üyelerin zaten gelir yeni forumuna
butun emekler bosa gitti
üyeler gelsede konular gelirmi, 3 5 konu yokki !!
yetkinforumun açılacağı falan yok... kapandı aslında benim için iyi oldu. kendime phpbb3 site kurdum. modeler açma derdi yok istemediğim reklam derdi yok. kafama göre istediğim şeyi yapıyorum tek yetkili benim karışanım yok görüşenim yok... ama diğer taraftan baktığımda bir sürü konu ve bir sürü üye bunlar güme gitti. ayrıca php bilgisi olmayan arkadaşlarım kendilerine nasıl yeni bir forum açacaklar hepimize geçmiş olsun...
Üst yetkililer deniliyor devamlı ama kim bunlar merak ediyorum doğrusu..
Aklıma var mısın yook musun daki hamdi bey geldi o da öyleydi kimse tanımıyordu kimse yüzünü görmedi
Üst yetkililer deniliyor devamlı ama kim bunlar merak ediyorum doğrusu..
Aklıma var mısın yook musun daki hamdi bey geldi o da öyleydi kimse tanımıyordu kimse yüzünü görmedi
arkadaşlar phpbb3 site kuracaklara yardımcı olurum.
Ö.mden Mesaj Atım Bakarmısıncrazy1230 demiş ki:arkadaşlar phpbb3 site kuracaklara yardımcı olurum.
mybb kurulumunda yardım edebilirm isteyene
her türlü mybb işleriniz yapılır.
Mybb Kurulumu Yapılır.
Seo Kurulumu ve Gerekli ayarlamalar yapılır.
Her Türlü Eklenti Ve Modifikasyon yapılır.
Tema Yapılır & Yüklenir.
Uygun Fiyata Hosting Kiralanır.
- çıkartıldı
Mybb Kurulumu Yapılır.
Seo Kurulumu ve Gerekli ayarlamalar yapılır.
Her Türlü Eklenti Ve Modifikasyon yapılır.
Tema Yapılır & Yüklenir.
Uygun Fiyata Hosting Kiralanır.
- çıkartıldı
Konuları kapattığımızda "neden kapatıldı?" oluyoruz, kapatmayınca da hal ortada ... bundan sonra konu kapatıldı diye ne özel mesaj yada konu açın, konuyu açık bıraktığımızda hal Yetkinforum'a karşı destekler veriliyor.
Yetkinforum'un destek forumundasınız, eğer insanlara MyBB yada farklı forumlar kurmak istiyorsanız, kendinize yeni bir forum kurabilirsiniz. Ayrıca size MyBB veya farklı forumlar kuracak kişiler, size ücretsiz yapmayacaklar ... neden tanımadığınız biri sizin host paranızı ödesin? Kişiyi tanımıyorsunuz ve bu kişi ile forum kuruyorsunuz ... bu hiç normal bir ortaklık değil. Olay çıkmaza geldiğinde "ahh ahh" diye yakınırsınız. Size forum açacak kişiler ücretsiz hostlara kuracaklar, ücretsiz hostlarin bir kapasitesi ne yeterli, ne de güvenli. Bu kişiler şuan sadece isimlerini yüceltmeye çalışıyorlar. Bu olaya üzülmedim aslında, Yetkinforum'un değerini şimdi çok iyi anlayacaksınız ... evet, sorun çözülebilir, engel kalkarsa. Üst yetkililer yaptıklarınızı görseydi, sizin için bir daha çözüm bulmaya kalkmazdı ... utanırlardı. Ben bile şok içerisindeyim.
Yetkinforum'un destek forumundasınız, eğer insanlara MyBB yada farklı forumlar kurmak istiyorsanız, kendinize yeni bir forum kurabilirsiniz. Ayrıca size MyBB veya farklı forumlar kuracak kişiler, size ücretsiz yapmayacaklar ... neden tanımadığınız biri sizin host paranızı ödesin? Kişiyi tanımıyorsunuz ve bu kişi ile forum kuruyorsunuz ... bu hiç normal bir ortaklık değil. Olay çıkmaza geldiğinde "ahh ahh" diye yakınırsınız. Size forum açacak kişiler ücretsiz hostlara kuracaklar, ücretsiz hostlarin bir kapasitesi ne yeterli, ne de güvenli. Bu kişiler şuan sadece isimlerini yüceltmeye çalışıyorlar. Bu olaya üzülmedim aslında, Yetkinforum'un değerini şimdi çok iyi anlayacaksınız ... evet, sorun çözülebilir, engel kalkarsa. Üst yetkililer yaptıklarınızı görseydi, sizin için bir daha çözüm bulmaya kalkmazdı ... utanırlardı. Ben bile şok içerisindeyim.
1 sayfadaki 1 sayfası