Giriş yap
En son konular
Similar topics
Site Back-Up !!
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Olsun mu?
Site Back-Up !!
Yetkinforum kapanmış durumda ne olacağı hiç belli değil. Forumlarımızın tamamen kapanmasından korkmaktayız. Üye sayımızda ciddi derecede düşüş var ortada okadar emek var. Kesinlikle Back-Up yapabilmeliyiz. Yetkinforum tamamen kapanırsa Back-Up ile başka host'a taşınabiliriz. Ya sizce?
Geri: Site Back-Up !!
Merhaba,
Defalarca söylendi ve tekrar söylüyorum, böyle bir sey söz konusu degil ... forumlarınızı host'a taşımanız şansı verilmez, çünkü defalarca söyledigimiz gibi SORUN BİZDEN KAYNAKLANMIYOR ve yapabilecegimiz hiç bir şey yok ... Yetkinforum kapanmıyor, forumlarınız her zaman online ve forumlarınıza ulaşılmamasının sebebi Yetkinforum sosyetesi degil, Türk devletinin yaptıgı erişim engelleme sorunlarıdır. Ayrıca back-up » forumu geri almak/ayarları geri sarmak için kullanılan bir yöntem.
Lütfen bu tür konular açmayınız, defalarca yanıt verildi ... !
Defalarca söylendi ve tekrar söylüyorum, böyle bir sey söz konusu degil ... forumlarınızı host'a taşımanız şansı verilmez, çünkü defalarca söyledigimiz gibi SORUN BİZDEN KAYNAKLANMIYOR ve yapabilecegimiz hiç bir şey yok ... Yetkinforum kapanmıyor, forumlarınız her zaman online ve forumlarınıza ulaşılmamasının sebebi Yetkinforum sosyetesi degil, Türk devletinin yaptıgı erişim engelleme sorunlarıdır. Ayrıca back-up » forumu geri almak/ayarları geri sarmak için kullanılan bir yöntem.
Lütfen bu tür konular açmayınız, defalarca yanıt verildi ... !
1 sayfadaki 1 sayfası