Giriş yap
En son konular
Similar topics
yönetici grubundan kendimi çıkarttım :D
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
yönetici grubundan kendimi çıkarttım :D
üyelerin nick renkleriyle uğraşıyordum kendimi yönetici grubundan çıkarıp colar grubuna ekliyecektim yönetici grubundan çıkarttım ayarlarınız kayıt edildi diye yazı geldi alttan tekrar grup yönetimini tıklayınca bu sayfaya giriş yetkiniz yok yazısı geldi ama su an forumda co admin olarak görünüyorum sadece en altta yönetici paneli seçeneği yok oldu o geri nasıl yapabilirim
En son Rocky27 tarafından Ptsi 20 Haz. 2011 - 20:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: yönetici grubundan kendimi çıkarttım :D
Aletlerden yapabilirsiniz.
http://www.yetkinforum.net/tr/alet/
http://www.yetkinforum.net/tr/alet/
ama o adminler için değilmi ben normal üyeydim admin beni co admin yaptı ben kendimi panelden çıkarttım forumda nickimin yanında co admin yazıyor ama altta yönetim paneli yazmıyor
http://hakan44.2forum.biz/forum Rocky nickli üye benim
[b]EDİT
oraya şifremi emailimi girdim şifre yanlış diyor ama kullandığım şifre o
http://hakan44.2forum.biz/forum Rocky nickli üye benim
[b]EDİT
oraya şifremi emailimi girdim şifre yanlış diyor ama kullandığım şifre o
+Paradiz dediki:
Merhaba,
Forumunuzda şifrenizi unuttuysanız ve forumun asıl adminiseniz, alet bölümüne veya foruma giriş yapabilmek için ÖM yolu ile, Paradiz'e bu şekilde iletişime geçmenizi tavsiye ederiz :
Başlık :
- kurucu şifre kaybı : genel bir şifre kaybı için (hem alet bölümüne hemde foruma giriş yapabilmek için).
- alet şifre kaybi : sadece alet bölümüne giremiyorsanız.
Bildirmeniz gereken bilgiler :
Forum Adresi :
Forumu açmak için kullandığınız eposta adresi :
Eposta adreslerinizden şüphelendiğinizi sanıyorsanız, kullandığınız tüm eposta adreslerinizi iletmeniz gerekmektedir... Doğru eposta adresi verdikten sonra, eposta adresinize yeni şifre gönderilecektir.
Yönetim
NOT : Eğer Paradize özel mesaj yollanmiyor ise, baska bir yetkiliye özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
Merhaba,
Forumunuzda şifrenizi unuttuysanız ve forumun asıl adminiseniz, alet bölümüne veya foruma giriş yapabilmek için ÖM yolu ile, Paradiz'e bu şekilde iletişime geçmenizi tavsiye ederiz :
Başlık :
- kurucu şifre kaybı : genel bir şifre kaybı için (hem alet bölümüne hemde foruma giriş yapabilmek için).
- alet şifre kaybi : sadece alet bölümüne giremiyorsanız.
Bildirmeniz gereken bilgiler :
Forum Adresi :
Forumu açmak için kullandığınız eposta adresi :
Eposta adreslerinizden şüphelendiğinizi sanıyorsanız, kullandığınız tüm eposta adreslerinizi iletmeniz gerekmektedir... Doğru eposta adresi verdikten sonra, eposta adresinize yeni şifre gönderilecektir.
Yönetim
NOT : Eğer Paradize özel mesaj yollanmiyor ise, baska bir yetkiliye özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
mecbur adminin online olmasını bekliycez ooooooof oooof
Merhaba,
Pontus => tekrar okuyun lütfen :
...
Rocky27 => sizin için hiçbir sey yapmam.. forumun asil admini ile ilitisime gecin ve sizi tekrar admin grubuna eklemesini isteyebilirsiniz
Pontus => tekrar okuyun lütfen :
Pontus demiş ki:+Paradiz dediki:
Merhaba,
Rocky27 demiş ki:ama o adminler için değilmi ben normal üyeydim admin beni co admin yaptı
...
Rocky27 => sizin için hiçbir sey yapmam.. forumun asil admini ile ilitisime gecin ve sizi tekrar admin grubuna eklemesini isteyebilirsiniz
desteğiniz için hepinize teşekkür ederim
son bir soru sorucam içimde kalmasın bunu deniyecem ama korkuyorum yönetici panelinden kendimi banlarsam o banı geri kaldırabilirmiyim ?
son bir soru sorucam içimde kalmasın bunu deniyecem ama korkuyorum yönetici panelinden kendimi banlarsam o banı geri kaldırabilirmiyim ?
Merhaba,
Yönetim panelinde giriş yapmanız için yönetmen olmanız gerekiyor ve yönetmenler kendilerini engelleyemez, engellenemez.
Başka sorunuz yok ise konuyu olarak sayıyorum ?
Rocky27 demiş ki:desteğiniz için hepinize teşekkür ederim
Yönetim panelinde giriş yapmanız için yönetmen olmanız gerekiyor ve yönetmenler kendilerini engelleyemez, engellenemez.
Başka sorunuz yok ise konuyu olarak sayıyorum ?
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası