Giriş yap
En son konular
Ayıptır..
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Ayıptır..
http:// //
Böyle kişileri güzel forum sisteminizde neden barındırıyorsunuz ?
Adam hem türbanlıları aşağlıyor hemde türbanlı fotoğraflarını görmek için vip'lik istiyor (sahtekarlık yani)
Size hiç yakıştıramadım açıkçası ..
Zaten boşuna vakit kaybettiğimide biliyorum çünkü çoğu kez şikayet etmişliğim var hiçbirinden sonuç çıkmadı.
Ayıptır.
Böyle kişileri güzel forum sisteminizde neden barındırıyorsunuz ?
Adam hem türbanlıları aşağlıyor hemde türbanlı fotoğraflarını görmek için vip'lik istiyor (sahtekarlık yani)
Size hiç yakıştıramadım açıkçası ..
Zaten boşuna vakit kaybettiğimide biliyorum çünkü çoğu kez şikayet etmişliğim var hiçbirinden sonuç çıkmadı.
Ayıptır.
Geri: Ayıptır..
hayır burayı gezerken bu sayfalarda biyerlerde gördüm bu nasıl iştir anlamadım 2010 dan beridir hiçmi tespit edilmedi ..
sayfaya girldiğinde en üstte solda bir başörtülü bi kadın sağ da başaörtülü arkadsını dönmüş bir kadın bilemiyorum yetkililer herhade kapatır
Merhaba,
Yeni bir konu acip, forumun adresini vererek sizce sorun düzeliyor mu ? Link vererek resmen bu forum için reklam yapiyorsunuz. Konu acmadan önce forumda arastirmanizi öneririm ... !
Forumu şikayet etmek istiyorsaniz, forumun altinda olan "suistimali gostermek" linkin üzerine tiklayip, üst yetkililere bildirebilirsiniz.
Kilitliyorum.
Yeni bir konu acip, forumun adresini vererek sizce sorun düzeliyor mu ? Link vererek resmen bu forum için reklam yapiyorsunuz. Konu acmadan önce forumda arastirmanizi öneririm ... !
Forumu şikayet etmek istiyorsaniz, forumun altinda olan "suistimali gostermek" linkin üzerine tiklayip, üst yetkililere bildirebilirsiniz.
Kilitliyorum.
1 sayfadaki 1 sayfası