Giriş yap
En son konular
Similar topics
sorun
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
sorun
sa ben forumu açtığımda ayarların bazıları değiştirdim
anlatayım asorunumu
ben diyelimki islam bölümü açtım ya bunun alt bölümü olarakda islam genel die alt forum açtım ya
ben islam genel e açtığım konu ana sayfada islam bölümndede çıkıyor anlatabildimmi bilmityorum olamzsa görüntü koyarım şimdiden teşekkürler
anlatayım asorunumu
ben diyelimki islam bölümü açtım ya bunun alt bölümü olarakda islam genel die alt forum açtım ya
ben islam genel e açtığım konu ana sayfada islam bölümndede çıkıyor anlatabildimmi bilmityorum olamzsa görüntü koyarım şimdiden teşekkürler
Geri: sorun
Görüntü Koyun Ama Anladım Sanki
Yönetim Paneli
Afiş Asmak
Strüktür ve hiyerarşi
Indeksdeki kategorileri ayırın : Orta
Eyer Bu Degilse Resim Koyun
Yönetim Paneli
Afiş Asmak
Strüktür ve hiyerarşi
Indeksdeki kategorileri ayırın : Orta
Eyer Bu Degilse Resim Koyun
HarbiYardım- ***
-
Resim Çekmek İçin Ne Sorunsa Oraya Girin Sonra Klavyenin Yukarısında PrtScSysRq Ye Basıp Painten Kaydetin Sonra Upload Edin
HarbiYardım- ***
-
Merhabalar,
Klavyede Prtsc İns şeklinde bir tuş olacak forumunuzdaki sorunlu kısmı tarayıcınızla açın o tuşa basıp painti açın ve Ctrl+v tuşuna basın kaydedin. Www.Resimup.Tk burdan yükleyin Url'yi Buraya Yapıştırın Biz Bakıp Sorunu Çözelim. Çok Karışık Anlatmışsınız.
İyi günler.
Klavyede Prtsc İns şeklinde bir tuş olacak forumunuzdaki sorunlu kısmı tarayıcınızla açın o tuşa basıp painti açın ve Ctrl+v tuşuna basın kaydedin. Www.Resimup.Tk burdan yükleyin Url'yi Buraya Yapıştırın Biz Bakıp Sorunu Çözelim. Çok Karışık Anlatmışsınız.
İyi günler.
Selpurdes- ***
-
ya kardeşim ne dediğime baksana sen bi klavyedn prtScSysRq tuşuna bastım diyorum ama resi bulamıyorum diyorum anladınmı resim enrden bulucam?
Resimi Tekrar Çekin Prtscins Tuşu İle Painte Gelip Sol Üstteki Menüden Farklı Kaydet'e Tıklayın Ordan Nereye Gitmesini İstiyorsanız Orayı Seçin. Kaydedin ? Yapabildiyseniz Yazın Cevabınızı Bekliyorum.
Selpurdes- ***
-
ya kardeşim ne diyorum anlasanaaa resmi çektim de paint le ne alakası avr resimi tuşuna abstım sonra sı ne? halla halla
Tamam Bende Onu Anlatıyorum. Lütfen Azıcık Seviyeli Olun Size Burda Yardım Etmeye Çalışıyoruz. Resmi Kaydettiğiniz Yer Büyük İhtimalle Belgelerim> Resimlerim'dir. Kontrol Edin
Selpurdes- ***
-
kaydetme fln yapmadıki ama bak analtatım mesela ben oyun oynarken bu tuşa basıyorum oyunnun dosya komuduna giriyorum resim otamatik orda oluyor paint ne alakası avr?
Çünkü O Oynadığınız Oyunun Özelliği Artık Tüm Oyunlarda Prtscins Tuşuna Basın Kendi Klasörüne Atıyor. Siz Şuan Oyunda Değilsiniz. Forumunuza Girin Prtscins Tuşuna Basın Painte Gelip Masaüstüne Kaydedin ?
Selpurdes- ***
-
Kardeş yapman gereken şu klayvyende PrintScreen tuşuna bas sonra Paint dosyasısın Başlat >> Donatılar >> Paint yolundan aç ve ctrl + c tuşuna bas ve dosya >> kaydet de ve bir resim upload sitesine resmini upload et
Bunu yapabilmeniz için :
Yönetim Paneli
Afiş Asmak
Anasayfa
Strüktür ve hiyerarşi
Hiyerarşi
Anasayfada forumun en son mesajının konusunu göster : Evet
olarka ayarlayın istemiyorsanız Hayır olarak ayarlayın
Yönetim Paneli
Afiş Asmak
Anasayfa
Strüktür ve hiyerarşi
Hiyerarşi
AcıMasıZ demiş ki:Bunu yapabilmeniz için :
Yönetim Paneli
Afiş Asmak
Anasayfa
Strüktür ve hiyerarşi
Hiyerarşi
Yukarıdada dediğim gibi Evet olarak işaretleyin
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası