Giriş yap
En son konular
Similar topics
Suistimal nedir ve nasıl yapılır ?
1 sayfadaki 1 sayfası
Suistimal nedir ve nasıl yapılır ?
Suistimal nedir ve nasıl yapılır ? |
Suistimal nedir ? Bu özellik tüm Yetkinforum forumlarda, alt linklerde, mevcuttur. Eğer Yetkinforum'un hizmet koşullarına saygı göstermeyen forum ile karşılaşırsanız sitenin en altındaki linklerin arasında "Suistimali göstermek" linkine tıklayarak suistimali yöneticilere bildirebilirsiniz. Bu yöntem basit ve hizlidir. Yolladığım şikayeti kim okuyor ve forum yöneticisi nasıl öğreniyor ? Yolladığınız suistimaller, yöneticilerin yönetim panelinde uyarı(warning) olarak görünüyor: Yöneticiler bu uyarıyı yönetim paneline girerken görüyorlar (yöneticilere hiçbir email gönderilmiyor). Suistimalleri yönetmek için : yönetim paneli -> çeşitler -> destek -> Bildirilmiş suistimal. -> : bu resme tıklayarak, suistimali "Karşıladığımız suiistimalar" bölüme taşıyabilirsiniz. -> : bu resme tıklayarak, suistimali "Suiistimalar harekete" bölüme taşıyabilirsiniz. -> : bu resime tıklayarak foruma yapılan suistimali okuyabilirsiniz. /! NOT : Foruma yapılan suistimaller zamanla silinmiyor. Suistimali okuduktan sonra, yöneticinin iki seçeneği var ; - Çoğu suistimaller nedensiz veya önemsiz nedenler için yapılıyor. Yönetici bu suistimali okuduktan sonra, foruma hiçbir değişiklik yapmadan : resme tıkayabilir. - Yapılan suistimal doğru ve forum yetkinforum'un hizmet koşullarına saygı göstermiyor. Yönetici gerekeni yapmalidir, aksi halde forum Onlineguardian tarafından kapanabilir. Örnek Forumlarda gezinirken, bir forumda "Hack" bölümü görüyorum. Yetkinforum'un Hizmet koşullarına bakıyorum ve ...
Bu forum saygı göstermiyor, bu nedenden dolayı, forumun altına iniyorum ve alt linklerde "suistimali göster" adrese tıklıyorum. Karşıma bir form çıkıyor. • Suistimal şekli : Verdiğimiz nedenlerden bir tanesini seçmelisiniz, suistimalin konusunu öğrenebilmek için mecburidir. Eğer verdiğimiz nedenlerden bir tanesini seçemiyorsanız "Bu site bir şekilde servisin genel hizmet koşullarını ihlâl ediyor" nedeni işaretleyebilir siniz. • Doğrulama kodu : gördüğünüz kodu tekrar yazın. • Notlar : Daha fazla bilgi vermek istiyorsanız, bu bölümde verebilirsiniz : ekran görüntüsü, suistimal nedeni... bu bölümü doldurmaya mecbur değilsiniz. • Girdiğim bilgilerin doğru olduklarını ONAYLIYORUM : bu bölüm çok önemlidir. Bu cümleyi işaretleyince, demekki verdiğiniz ekran görüntüler, bilgiler, suistimal nedeni .. her şey doğru..ve eğer yanlış bilgi verirseniz, yasa ile sorunlar çıkabilir. ve onaylamayi unutmayınız. |
Bu paylaşım Paradiz tarafından hazırlanmış ve bilgi amaçlı sunulmuştur. Anlatımın başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2011 Yetkinforum.com |
1 sayfadaki 1 sayfası