Giriş yap
En son konular
Similar topics
Konu izini
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Konu izini
arkadaşlar moderatör almak için bir bölüm açtım bu bölümde açılan konuları benim iznim olmadan görüntülenmesini istemiyorum böyle bişey yapmak mümkünmü mümkünse ne yapmam gerekiyor
En son adsız123456 tarafından Paz 10 Tem. 2011 - 13:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Konu izini
Merhaba ''
Yönetim Paneli
Genel Yönetim
:arrow:forum
:arrow:Kategoriler ve forumlar
Hangi bolumun izinini deiştirmek istiyorsanız ustune gelin yanında bulunan basın ardından
Değiştir ve İzinler i goreceksiniz
izinlere tıklayıp sorunuzu çözebilirsiniz .
Forumu ve mesajlarını görüntüle : Konu aç veya mesaj yaz : See images in the messages : See links in the messages : bu bolumleri istediniz giçi seçin .
Yönetim Paneli
Genel Yönetim
:arrow:forum
:arrow:Kategoriler ve forumlar
Hangi bolumun izinini deiştirmek istiyorsanız ustune gelin yanında bulunan basın ardından
Değiştir ve İzinler i goreceksiniz
izinlere tıklayıp sorunuzu çözebilirsiniz .
Forumu ve mesajlarını görüntüle : Konu aç veya mesaj yaz : See images in the messages : See links in the messages : bu bolumleri istediniz giçi seçin .
kardeş ben konuyu açıyorlar ya hani ben o konuyu direk yayınlanmasını istemiyorum benim onayımdan sonra yayınlanmasını istiyorum senin dediğin gibi yapıyorum ama üyeler içeri giremiyor girerlersene açtıkları konuları görüyorlar
O benim bildiğim form'a giriyor. Bir form ekleyebilirsiniz. Üyeleriniz o formu doldururlar. Forum'un dolu hali size e-posta olarak gelir.
adsız123456 demiş ki:kardeş ben konuyu açıyorlar ya hani ben o konuyu direk yayınlanmasını istemiyorum benim onayımdan sonra yayınlanmasını istiyorum senin dediğin gibi yapıyorum ama üyeler içeri giremiyor girerlersene açtıkları konuları görüyorlar
Sizin onayınızdan sonra görüntülenmesi mümkün değil. Direkt olarak siz açarsınız ama üyeler mesaj yazamaz mesela böyle birşey mümkün.
Selpurdes- ***
-
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası