Giriş yap
En son konular
Similar topics
Destek ?
+2
MseyKa
Garfield
6 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Diğer servisler :: Grafik bölümü :: Grafik Sorunlarınız :: Çözülen konular
1 sayfadaki 1 sayfası
Destek ?
Neyi öğrenmek istiyorsunuz ? : Photoshopt Cs4 ve Cs5 te destek alabilirmiyim?
Ayrıntılı anlatabilir misiniz ? : Arkadaşlar cs 2 ve cs3 dersleri bolca bulunmakta ancak ben yeni bir sürüm kullanmak istiyorum. Ama yardım bulabilirmiyim diye merak ediyorum. Acaba cs4 ve cs5 te de yardım bulabilir miyim geniş bir şekilde
Hangi programda ? : Photoshop
Site adresiniz ? : venitium.my-rpg.com
Ayrıntılı anlatabilir misiniz ? : Arkadaşlar cs 2 ve cs3 dersleri bolca bulunmakta ancak ben yeni bir sürüm kullanmak istiyorum. Ama yardım bulabilirmiyim diye merak ediyorum. Acaba cs4 ve cs5 te de yardım bulabilir miyim geniş bir şekilde
Hangi programda ? : Photoshop
Site adresiniz ? : venitium.my-rpg.com
Geri: Destek ?
Önemli olan yeni bir sürüm değildir. Yeni bir düşüncedir. Photoshop sürümleriyle ilgili kafa yormak, içeriğindeki sayısızca sorunu bir kenara itmek gibi. Bence, Photoshop'un sürümüyle değil de kendisiyle yani işlev ve ulaşılabilirliğiyle ilgili bir yönelime gitmelisin. Yani animasyonun mantığını kavraman, bütün animasyonlarını yapabileceğin anlamına gelebilir. Bir texture mantığı, seni bir professional de olmayan bir gelişime sürükleyebilir. Anlatımla ilgili olarak da, bence photoshopla ilgili olarak ya çok temel ya da çok ayrıntılı bir konuda yardım al. Diğer bölümleri çabanla aşarsan, çabuk gelişirsin. Ve iyi gelişirsin
Kesinlikle bulabilirsin hem aralarında pek fark yok sürümlerin cs2 dersini cs4 bile yapabilirsiniz.
Son sürünümler daha gelişmiş ve modern oluyor ve bazı özellikler eklenmiş oluyor örneğin Cs2 versiyonunda videodan gif yapmamızı sağlayan özellik yok fakat cs5 de bu özellik var...Örnekleri çoğaltabiliriz.Ben grafik tasarıma ilk başladığım zamanlarda Cs2 versiyonunu kullanmıştım,fakat şimdi Cs5 versiyonunu kullanıyorum çok hızlı ve kullanımı çok rahat.Cs2 versiyonu Cs5 kadar hızlı değil.Hızını arttırmak için belli yöntemler var ama bu Cs5 kadar hızlı olmasını sağlamıyor
Özellik ve destek konusuna gelirsek,dediğim gibi Photoshop programı'nın her versiyonda ana özellikleri aynı (Cs2 ve diğer versiyonların derslerini Cs5 içinde kullanabilirsiniz)sadece farklı olan yeni versiyonlarda kullanımı kolaylaştıran yeni özellikler eklenmesi.
Özellik ve destek konusuna gelirsek,dediğim gibi Photoshop programı'nın her versiyonda ana özellikleri aynı (Cs2 ve diğer versiyonların derslerini Cs5 içinde kullanabilirsiniz)sadece farklı olan yeni versiyonlarda kullanımı kolaylaştıran yeni özellikler eklenmesi.
De ben cs5 i nasıl bulacağım hepsi deneme sürümü. cs4 ü de burada birisi paylaşmış öyle indirebildim
aslında cs5 i çok merak ediyorum. Arayüzü çok hoşuma gitti =)
aslında cs5 i çok merak ediyorum. Arayüzü çok hoşuma gitti =)
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Diğer servisler :: Grafik bölümü :: Grafik Sorunlarınız :: Çözülen konular
1 sayfadaki 1 sayfası