Giriş yap
En son konular
Similar topics
Genel Duyuru
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Genel Duyuru
Birkaç hafta önce başlık açmıştım "Genel Duyuru" adı altında. Başlık taşınmış, ben bir dönem girememiştim. Neyse, o problem hala var. Google Chrome ve Mozilla ile girdiğimde siteye Seçenekler kısmı görünmüyor. Aşağıdaki gibi oluyor. Ama Internet Explorer'dan girdiğimde her şey normal bir şekilde görünüyor.
En son Sliwer tarafından C.tesi 2 Tem. 2011 - 17:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Genel Duyuru
Mrb,
Temanizdan dolayi gözükmüyor ~> seçeneklerin en sonunda + - bulunuyor o sizde gözükmemiş + - ye tıkladiğinizda gözükür
Temanizdan dolayi gözükmüyor ~> seçeneklerin en sonunda + - bulunuyor o sizde gözükmemiş + - ye tıkladiğinizda gözükür
Mrb,
Tönetim P.>>Afiş asmak>>Renkler ve resimler>>Gelişmiş Mod>>Mini İkonlar (aşağı inin) + ve - var onlari editleyin
Tönetim P.>>Afiş asmak>>Renkler ve resimler>>Gelişmiş Mod>>Mini İkonlar (aşağı inin) + ve - var onlari editleyin
Merhaba,
Cözüldügü ikonu koyulduguna göre, konuyu Cözülmüs olarak sayiyorum. Eger sorulariniz olursa, Yeni bir Konu acip yardim alabilirsiniz.
Kilitliyorum.
Cözüldügü ikonu koyulduguna göre, konuyu Cözülmüs olarak sayiyorum. Eger sorulariniz olursa, Yeni bir Konu acip yardim alabilirsiniz.
Kilitliyorum.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası