Giriş yap
En son konular
Similar topics
forum uzantısı ile ilgili problem
+4
Sahra
Fahrenheit
alielmas825
reiss5050
8 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
forum uzantısı ile ilgili problem
S.a yetkinforum ilgilileri benim sitemde bi sorun var bazı arkadaşlarımız siteye giriş yapamıyor dns değiştirdiği halde giriş olmuyor bide forum uzantısını değişebilme imkanımız varmı http://ayarcilar.yetkinforum.net adres bu şekilde ama yetkin-forum.com olma ihitmali varmı? şimdiden teşkkür ederim...
Geri: forum uzantısı ile ilgili problem
ne reklamı zaten profilde yazıyo siteler oda bi reklamdır ona kalırsa
kardeşim bende giriyorumda siteye bazı arkadaşlarımız dns'yi o şekilde değiştirdiği halde giremiyor bende hiçbi sorun yok çok rahat girebiliyorum ben
Geçici server bakımı var sitenizde.
"Sorunlar düzeltilmekte" şeklinde uyarı veriyor.
"Simdilik bu siteye ulaşamazsınız, bir kaç saniye sonra sayfa tekrar acılacaktır. Daha fazla bilgi için Yetkinforumun bedava yardımlasma sitesine gidebilirsiniz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Teşekkürler."
"Sorunlar düzeltilmekte" şeklinde uyarı veriyor.
"Simdilik bu siteye ulaşamazsınız, bir kaç saniye sonra sayfa tekrar acılacaktır. Daha fazla bilgi için Yetkinforumun bedava yardımlasma sitesine gidebilirsiniz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Teşekkürler."
ya benimde aynı hata oluyor hiç bi arkadaşım açamıyor forumumu
Merhaba,
Yapabileceğimiz birşey yok.. Üst yetkililere bildiriyorum fakat ellerinden birşey gelleceyini pek sanmıyorum.. Her an her domain kapatılabilinir. şimdilik yapabileceğiniz tek şey DNS ayarlarınızı değiştirmek veya proxy ile forumlara girmektir.
Yapabileceğimiz birşey yok.. Üst yetkililere bildiriyorum fakat ellerinden birşey gelleceyini pek sanmıyorum.. Her an her domain kapatılabilinir. şimdilik yapabileceğiniz tek şey DNS ayarlarınızı değiştirmek veya proxy ile forumlara girmektir.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası