Giriş yap
En son konular
Similar topics
Siteyi Googleye veremiyorum
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Siteyi Googleye veremiyorum
Arkadaşlar merhaba.Kurduğum forumu googleye vermek istiyorum ama olmuyor.Google/addurl dan linki verdim ama anahtar olarak yazdığım kelimeleri ne kadar arasamda forumu malesef bulamıyorum.Meta Tags danda fazla anlamıyorum.Aslında anlıyorum ama belkide bir tersliktir.İP den felan.Ama Meta tagslardan fazla anlamadığım için yanlış yapıyorda olabilirim.Meta tags için googleden kod almak istiyorum ama siteyi doğrula diyor.Siteyide nasıl doğrulayacağımı bilmiyorum maalesef.Yanlışmı,doğrumu yapmıyorum bundan bile emin değilim.Lütfen yardımcı olursanız sevinirim...
En son PhEnOmFoReVeR tarafından Salı 26 Tem. 2011 - 16:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Siteyi Googleye veremiyorum
sitenin yeni olduğunu varsayıyorum. google kodunu meta tags eklemişsin galiba. (resimlerden bakarak) dogru eklediysen istatisliklerde bi tane google amcanın vefakar botunu görürsün. o bot abi senin konuları hızlıca inceler. derki helal goççum konular güzel ben aldım bunları. bunu derse yaşadın oooh. google amca birkaç haftaya kadar siteni çıkarır . ama 1. sırada diil hemen 1. sırada çıkçak die bekleme ama derseki bu konular pörtlemiş . konuların arkasından anca fatiha okurum ben derse yandın. google amca siteni sevmeeez siteni kötüler. sevmez seni küser sana benim tafsiyem birkaç kaliteli toplistlere siteni eklee. sonra biraz konu kas (biraz dediime bakma bildiin konu fışkırsın kategorilerden ) sonra google amcanın mübarek kodunu baştan ekle. sonra o abimiz botumuz geliir. bakar afferin goçum der. alır sitenii baş tacı yapar benden söylemesi
İlk önce ilginiz için teşekkürler.Meta tags nasıl eklenir bilmiyorum,şu an meta tags lar listersinde meta tags yok Ben zaten meta tags eklesem o zaman gerisi fiyasko konular fışkırır Ama meta tags ekleyemiyorum.Googleye girip meta tags için kod istiyorum ama şöyle bir şey geliyor :
Burada kod gibi bir şey verip siteye yükle diyor ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.Bu yüzdende doğrulamıyor siteyi.Yani benim steinin admini olduğumu.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Bide kaliteli toplistlerden bir kaç tane önerirseniz fena olmaz.Google amca goççum süpersin diyene kadar bekleyemem
Burada kod gibi bir şey verip siteye yükle diyor ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.Bu yüzdende doğrulamıyor siteyi.Yani benim steinin admini olduğumu.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Bide kaliteli toplistlerden bir kaç tane önerirseniz fena olmaz.Google amca goççum süpersin diyene kadar bekleyemem
şimdi ilk kod olayını halledelim google amcanın özel şahsii sitesine girdin ya dolaş orda merak etme bozulmaz en kötü pc kapatıp açarsın hiçbiişiycik olmaz google amcanın sitesinde kodu bulcaksın. dosya indir diosa indir yeterki o kodu bul bulduunda meta tags e bi zahmet geçiş yap sora ekle oraya . sonra gir sitene istatisliklere bak google amcanın mübarek abisi bot oraya gelmiş sana tip tip bakıo kolay yani
Arkadaşlar Meta Tags eklemeyi detaylı şekilde anlatacak varmı lütfen.Maalesef Panelde en kötü bildiğim bir şeyde meta tags Siteye üye çekmek için Toplistler felan bunlar için yardımcı olursanız çok güzel olur...
Merhaba ;
ben forumu kurdugum zaman meta tag la ekledim 1 saat sonra googleye çıktım
sizede tavsiyem öyle yapın.
iyi günler.
ben forumu kurdugum zaman meta tag la ekledim 1 saat sonra googleye çıktım
sizede tavsiyem öyle yapın.
iyi günler.
Meta tags ekleme ( kendi anlatımım )
Yönetim paneline gir - genel yönetim - Forum promosyon - Arama motorları
Dizin : metatags olan yere anahtar kelimelerini site acıklamalrınıda yaz
buraya kadar tamam !
altta
Daha çok işaret ışığı olan yere gel yeni eklemeye bas
ekleme tipi : meta tagler olustur
"name" attribute : google-site-verification
"content" attribute : buraya da googlenin sana vermiş oldugu meta taglerdeki kodu yazcan örnegin : shfhşsfdkgşsadfksaşdfkl şeklinde
Yönetim paneline gir - genel yönetim - Forum promosyon - Arama motorları
Dizin : metatags olan yere anahtar kelimelerini site acıklamalrınıda yaz
buraya kadar tamam !
altta
Daha çok işaret ışığı olan yere gel yeni eklemeye bas
ekleme tipi : meta tagler olustur
"name" attribute : google-site-verification
"content" attribute : buraya da googlenin sana vermiş oldugu meta taglerdeki kodu yazcan örnegin : shfhşsfdkgşsadfksaşdfkl şeklinde
Arkadaşlar Meta Tags ekledim.Yani sorunum çözüldü.Yardımcı olan, ve yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler.İlginiz için teşekkür ederim tekrar
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası