Giriş yap
En son konular
Similar topics
Kullanıcı Rütbeleri
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Kullanıcı Rütbeleri
Merhaba arkadaslar;
Ben mesela Süper Moderatör rütbesi elimde var onu nasıl Süper Moderatör olanların altına rütbesini koyacağım?
Grup Sıralamasına baktım fakat yok. Sıra yönetiminde nasıl yapılacağını anlamadım özel filan yapıyorum gelmiyor.
Yardımlarınızı bekliyorum, simdiden teşekkürler.
Ben mesela Süper Moderatör rütbesi elimde var onu nasıl Süper Moderatör olanların altına rütbesini koyacağım?
Grup Sıralamasına baktım fakat yok. Sıra yönetiminde nasıl yapılacağını anlamadım özel filan yapıyorum gelmiyor.
Yardımlarınızı bekliyorum, simdiden teşekkürler.
En son biterphobia tarafından Salı 26 Tem. 2011 - 23:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Geri: Kullanıcı Rütbeleri
Merhaba,
Kullanıcı yönetimi ve gruplar --> sıra yönetimi --> süper moderatör rütbesinin yanındaki işaretine tıklayın. Açılan sayfadaki "Sıra Resmi:" yazan bölüme resim url yapıştırıp gönderin.
Kullanıcı yönetimi ve gruplar --> sıra yönetimi --> süper moderatör rütbesinin yanındaki işaretine tıklayın. Açılan sayfadaki "Sıra Resmi:" yazan bölüme resim url yapıştırıp gönderin.
Çözüldü koydumda şimdi tekrar okudum biliyorum bunuda mesela admin sırasında gözüküyor s.mod kısmında gözükmüyor.
sıra yönetiminden s.mod , mod. , admin şeklinde hepsini ekle sonra resmin url lerini koy gonder bu kadar
Not: özel sıra olarak eklemeyı unutma
Not: özel sıra olarak eklemeyı unutma
Ekledim URL'lerini koydum fakat mod yaptığım üyelikte hala sırası üye olarak kalıyor moderatör yazmıyor ve resmi çıkmıyor. Ama Admin otamatikmen geldiği için gözüküyor.
Merhaba,
Rütbe verdiğiniz üyenin Y.Panelinden profiline girin.En altta Sıra adı: Hiç özel sıra atanmamış,kısmını verdiğiniz yetkiye göre ayarlayın.(Genel Moderatör-Moderatör vb.)
Rütbe verdiğiniz üyenin Y.Panelinden profiline girin.En altta Sıra adı: Hiç özel sıra atanmamış,kısmını verdiğiniz yetkiye göre ayarlayın.(Genel Moderatör-Moderatör vb.)
Merhaba,
Üyeye yetki vermemişsiniz çünkü. Bunu yapın;
Üyeye yetki vermemişsiniz çünkü. Bunu yapın;
'Crazy demiş ki:Merhaba,
1 sayfadaki 1 sayfası