Giriş yap
En son konular
Similar topics
Yetkinforum Tekrar Açıldı (Otomatik DNS)
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Yetkinforum Tekrar Açıldı (Otomatik DNS)
Merhabalar;
Şu an itibari ile DNS ayarları otomatik olan bir bilgisayardan bağlanıyorum ve kendi sitemde dahil olmak üzere tüm yetkinforum sitelerine ulaşabiliyorum.
Sizlerde DNS ayarlarınızı otomatik yapıp ve çerezleri silip sitelerinize ulaşmayı tekrar denerseniz sevinirim.
Sonuçları bu alanda paylaşalım...
Şu an itibari ile DNS ayarları otomatik olan bir bilgisayardan bağlanıyorum ve kendi sitemde dahil olmak üzere tüm yetkinforum sitelerine ulaşabiliyorum.
Sizlerde DNS ayarlarınızı otomatik yapıp ve çerezleri silip sitelerinize ulaşmayı tekrar denerseniz sevinirim.
Sonuçları bu alanda paylaşalım...
Geri: Yetkinforum Tekrar Açıldı (Otomatik DNS)
ya benim forumumda var uzantısı yetkin-forum.com ama ben hariç kimse giremiyor foruma evde dns ayarları otomatk olan bilgisayarımdan giriyorum orda da açılmıyor bu hep böyle mi olcak eğer öylyse forumu silcem çünkü hiç kimse gremiyor ...
Tabi ki.Bir kaç aydır böyle.
_loonyessence merhaba,
Forumunuzun uzantısınız ~>Forum.st axe.st bossforum.com yetkinforum.net tarzı uzantılar ile değiştirin.Farkı göreceksiniz.
_loonyessence merhaba,
Forumunuzun uzantısınız ~>Forum.st axe.st bossforum.com yetkinforum.net tarzı uzantılar ile değiştirin.Farkı göreceksiniz.
Merhbaa,
Bir şey değil.Başlamadan önce forumu sizin kurmanız gerekmekte.Yönetim Paneli>>Genel Yönetim>>Forum>>Forumun internet adresi
Bir şey değil.Başlamadan önce forumu sizin kurmanız gerekmekte.Yönetim Paneli>>Genel Yönetim>>Forum>>Forumun internet adresi
teşekkürler forumun asıl kurucusuyum da :S dediğiniz yeregirdim bu linki düzeltine bastıımda Forumunuzun adresini değiştirmek imkansız. CIKIYO:s
ah tamam oldu şimdi görmemişim aşaağıyı cok teşekkür ederim yardımlarınız için
bir şey değil._loonyessence_ demiş ki:ah tamam oldu şimdi görmemişim aşaağıyı cok teşekkür ederim yardımlarınız için
1 sayfadaki 1 sayfası