Giriş yap
En son konular
Similar topics
Şifre İçin Yardım
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Şifre İçin Yardım
Şimdi ben kurduğum bir sitenin şifresini unuttum ve bunun çözümü için moderatörlere mesaj atmam gerektiğini biliyorum. Ancak yeterli post miktarına ulaşamadığımdan onlara mesaj atamıyorum. Bu konuya nasıl bir çözüm getirilebilir? Biri yardım etsin lütfen.
En son Ekin_ tarafından Perş. 11 Ağus. 2011 - 20:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Şifre İçin Yardım
Başka konular açman lâzım..!Ekin_ demiş ki:Şimdi ben kurduğum bir sitenin şifresini unuttum ve bunun çözümü için moderatörlere mesaj atmam gerektiğini biliyorum. Ancak yeterli post miktarına ulaşamadığımdan onlara mesaj atamıyorum. Bu konuya nasıl bir çözüm getirilebilir? Biri yardım etsin lütfen.
En son darkendless tarafından Çarş. 10 Ağus. 2011 - 18:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Yazım Denetimi)
Geri: Şifre İçin Yardım
Merhaba,
Birkaç üye daha böyle söyledi fakat bana öm. atan üyeler arasında 5 mesajı olan üyeler var. ^^'
Lütfen bana öm atmayı dener misiniz?
Birkaç üye daha böyle söyledi fakat bana öm. atan üyeler arasında 5 mesajı olan üyeler var. ^^'
Lütfen bana öm atmayı dener misiniz?
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası