Giriş yap
En son konular
Similar topics
Yeni Üyeler.
2 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Yeni Üyeler.
Merhaba arkadaşlar konunun yeri burasımı tam olarak bilmiyorum ama neyse.
Sitemiz'i yeni kurduk sayılmaz ama 1 ay oldu sitemizi yeni halledebildik sorunumuz şu yeni üyelerimiz konu açmak için uzun bir süre bekliyor,resim gönderemiyor üyelerde şu hata mesaj'ı çıkıyor;
"New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information."
Bu yazı çıkıyor.
birindede şu ;
Dersi koyucam ama çıkan yazının türkçesinde yni üyelerin 7 gün boyunca dış bağlantı veremeyeceğini söylüyor.
Yani resim koyamam ya da site adresi falan veremem.
Kategori izinlerinde sorun varmı diye baktım ama yok.Yetkinforum'un yeni kuralımı hiç bilmiyorum ama hemen çözmek istiyorum arkadaşlar lütfen bilgi verebilirseniz cevap yazın.
Sitemiz'i yeni kurduk sayılmaz ama 1 ay oldu sitemizi yeni halledebildik sorunumuz şu yeni üyelerimiz konu açmak için uzun bir süre bekliyor,resim gönderemiyor üyelerde şu hata mesaj'ı çıkıyor;
"New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information."
Bu yazı çıkıyor.
birindede şu ;
Dersi koyucam ama çıkan yazının türkçesinde yni üyelerin 7 gün boyunca dış bağlantı veremeyeceğini söylüyor.
Yani resim koyamam ya da site adresi falan veremem.
Kategori izinlerinde sorun varmı diye baktım ama yok.Yetkinforum'un yeni kuralımı hiç bilmiyorum ama hemen çözmek istiyorum arkadaşlar lütfen bilgi verebilirseniz cevap yazın.
En son valeria. tarafından Cuma 12 Ağus. 2011 - 15:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Yeni Üyeler.
Kalın yazmayin lütfen.^^
ReDMaD demiş ki:Merhaba,
bu eklenti yeni bir eklentidir.
Eklentiyi kapatmak icin:
=> Yönetim Paneli
=> Genel Yönetim
=> Forum => Güvenlik
"Prohibit registered members for less than a week to post external links and emails :" hayir yapin ve gönderin.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası