Giriş yap
En son konular
Similar topics
yetkin forum aktarma (database yardım)
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
yetkin forum aktarma (database yardım)
beyler forum açtım yetkin forum sitemi nasıl oraya aktarabilirim.
Geri: yetkin forum aktarma (database yardım)
odullusite demiş ki:beyler forum açtım yetkin forum sitemi nasıl oraya aktarabilirim.
Böyle bir özelliğin olsa bile yetkinin bunu bizimle paylaşıcağını sanmıyorum çünki yetkin üye kaybetmek istemez
GhostTürk- **
çok zekisin ;D ama yetkinde 14 euro =40 tl ye domain alınıyor. Millet 14 euro verince database bölümünü görmek ister. Normalde domainler 9 dolar = 15 tl civarı ve onlarda databaseye giriliyor. onlarda üye kaybetme korkusu da yok. yf de üye kaybetme korkusu neden var.
odullusite demiş ki:çok zekisin ;D ama yetkinde 14 euro =40 tl ye domain alınıyor. Millet 14 euro verince database bölümünü görmek ister. Normalde domainler 9 dolar = 15 tl civarı ve onlarda databaseye giriliyor. onlarda üye kaybetme korkusu da yok. yf de üye kaybetme korkusu neden var.
Çünki yetkin forum artık bitti ve elinde olan üyeleride kaybetmek istemiyor eyer kapatılmamış olsaydı belki verebilirlerdi ama şuanda böyle birşey vermelerini boşuna beklemeyin
GhostTürk- **
böyle birşey olması yf nin değerini artırır ve üye kazandırır. Ama olmaması değer kaybetirir. database olmaması boşa kürek sallamak gibi bişey ve databasenin verilmemesi de webmasterlerin hakları yenildiğini gösterir.
odullusite demiş ki:böyle birşey olması yf nin değerini artırır ve üye kazandırır. Ama olmaması değer kaybetirir. database olmaması boşa kürek sallamak gibi bişey ve databasenin verilmemesi de webmasterlerin hakları yenildiğini gösterir.
Boşa uğraşma bence vermiceklerdir
GhostTürk- **
Merhaba,
GhostTürk -> Sizin gibi Üyeler bu forumda cok gördüm. Sizin baska bir isiniz yokmu? Durup durmadan Yetkinforum servisini kötülüyorsunuz, eger bir Yetkili ile aranizda bir sorun varsa bizimle irtibata gecip sorunu cözebiliriz.
Ama böyle yapip, forumun huzurunu bozmaya kimsenin hakki yok. Buna asla izin vermem, kibar bir sekilde sorunlarinizi cözebiliriz eger gercekten aranizda bir sorun varsa tabii.
Yetkinforumun bittigine dahil bir kanit varmi eliniz'de? Yeter artik, kac defa söyledim birdaha söylüyorum. Uzantilarimiz Türkiye Devleti tarafindan engellendi, biz gereksiz yere engellemedik.
Yarismalar vs. yaptigimiz zaman "Yetkinforum harika!", ufak bir sorun ciktigi zaman "Yetkinforum cöktü, hep sorun hep sorun.."
Son kez ikaz ediyorum, bir hata daha yaparsaniz -> Ban.
Kilitliyorum.
GhostTürk -> Sizin gibi Üyeler bu forumda cok gördüm. Sizin baska bir isiniz yokmu? Durup durmadan Yetkinforum servisini kötülüyorsunuz, eger bir Yetkili ile aranizda bir sorun varsa bizimle irtibata gecip sorunu cözebiliriz.
Ama böyle yapip, forumun huzurunu bozmaya kimsenin hakki yok. Buna asla izin vermem, kibar bir sekilde sorunlarinizi cözebiliriz eger gercekten aranizda bir sorun varsa tabii.
Çünki yetkin forum artık bitti ve elinde olan üyeleride kaybetmek istemiyor eyer kapatılmamış olsaydı belki verebilirlerdi ama şuanda böyle birşey vermelerini boşuna beklemeyin
Yetkinforumun bittigine dahil bir kanit varmi eliniz'de? Yeter artik, kac defa söyledim birdaha söylüyorum. Uzantilarimiz Türkiye Devleti tarafindan engellendi, biz gereksiz yere engellemedik.
Yarismalar vs. yaptigimiz zaman "Yetkinforum harika!", ufak bir sorun ciktigi zaman "Yetkinforum cöktü, hep sorun hep sorun.."
Son kez ikaz ediyorum, bir hata daha yaparsaniz -> Ban.
Kilitliyorum.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası