Giriş yap
En son konular
Similar topics
artık bir şeye karar verin yetkin Forum Yönetimi
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
artık bir şeye karar verin yetkin Forum Yönetimi
Çok Güzel bir Forum Sisteminiz Var Eyvallah milyona yakın üyeniz var ALLAH Daha fazlasini Nasip etsin Gözüm yok
Sistem GüzeL
YardımLaşma GüzeL
Davranış biçimLeri GüzeL
Kodlar veriLiyor kodlar paylaşılıyor yenilikler ile forumlarımız daha güzel oluyo teşekkürler ama verdiginiz kodların %55 ' i modeler iLe yapılmakta yani güzel olan her sey modeler ile yapılmakta ve modeler ücretLi madem modeler ücretLi neden kodlar sunuluyor ya modeleri miLLete serbet birakin hayallerimizin üzerinde tasarımLar yapalım yada ne olursunuz Kod payLaşımı yapmayalım para yoksa mode yok mode yoksa yardım da yok demek bu sizin yapmış oldugunuz ...
Her Sey Para Şan Şöhret degiLdir ÖnemLi olan insanlık " YARDIMSEVERLİK" tir ...
Sistem GüzeL
YardımLaşma GüzeL
Davranış biçimLeri GüzeL
Kodlar veriLiyor kodlar paylaşılıyor yenilikler ile forumlarımız daha güzel oluyo teşekkürler ama verdiginiz kodların %55 ' i modeler iLe yapılmakta yani güzel olan her sey modeler ile yapılmakta ve modeler ücretLi madem modeler ücretLi neden kodlar sunuluyor ya modeleri miLLete serbet birakin hayallerimizin üzerinde tasarımLar yapalım yada ne olursunuz Kod payLaşımı yapmayalım para yoksa mode yok mode yoksa yardım da yok demek bu sizin yapmış oldugunuz ...
Her Sey Para Şan Şöhret degiLdir ÖnemLi olan insanlık " YARDIMSEVERLİK" tir ...
Geri: artık bir şeye karar verin yetkin Forum Yönetimi
işte sizin için üyeler bu kadar basit ve degersiz demekki sagolun ben cevabımı aldım görecegimi gördüm teşekkürLer
Arkadaşım Türk Milletiyiz Her Şeyden Bişey Bulmaya Çalışıyoruz. Maalese Türk Milleti Yine Yetkinforum Alttaki Reklam Barını Küçülterek Yoketti ve benzeri şeyler yaptı reklamları silmeye çalıştı Türkleri Kötülemek İstemiyorum Bende TÜRK'üm. Ama Bazı Oynamalar yapıldı bu Yetkinforumu Olumsuz Yönde Etkiledi . Gerekli açıklamalar yapıldı lütfen okumadan yargısız infaZ yapmayın..
Gerekli AÇIKLAMA BURADA
Gerekli AÇIKLAMA BURADA
ama sizde şunun farkındasınız ki modeler olmadan forumunuza ne kadar önem ve özen gösterirsen göster bir arpa boyu bile yol alamazsınız ... tek fark burda . Her Seyin yetkisi modelerin yetkiside dahiL yetkinForum da degil mi . Modeleri ÜcretLi / Ücretsiz yapabiLmekte yetkinForum ' un eLinde O da ßize mazeretLErden baska hiç bir şey sundugu yOk ...
Sanki. Başka Ülkelerde Modeller Açık. Onlar Kaldırmıyormu Sanıyorsunuz.. Belli Bir Süreye Kadar Modeller Açık Olsa. Katılım. Daha Çoktur. Başka Hizmetler Görüyorum. 1 Tane Bile Reklam. Yok. + Forumunuz Gelişince. .com .net .org Hediye Ediyorlar. Mybb Forum Kuruluyor Ordanda.. Orda İşe Başlıycam En Yakın Zamanda..
HarbiYardım- ***
-
Merhaba,
Harbiyardım,tutan yok,gidebilirsiniz.
CaSHiRqA --> Yetkili olarak 24 saat açık olamayız,farkında mısınız insanız? Üstelik konunuzu açalı çok olmamış. Modellerin kalkması şarttı,sürekli forumlarda hack olayı oluyordu,bir giriyordunuz alt link yoktu. Ertesi sabah reklamlar kalkıyordu. İnsanlar hem ücretsiz forum açıyorlar,hem de geldiği yeri inkar edip link kaldırıyorlar. Var mı böyle terbiyesizlik? Yf nereden para kazanacaktı sizce? Modeller ücretli yapıldı o yüzden.
Diğer ülkelerde böyle şeyler pek yok maalesef. Alttaki iki link kimseyi rahatsız etmiyor,onlar da dokunmuyor. Kısacası,kurunun yanında yaş da yanmak zorunda kaldı ülkemizde.
Modeller ile ilgili kodların çoğu önceden kalma,artık sık eklenemiyor. Onları da kaldıramayız,modelleri kullananlar var. Hem "parası olana hizmet var" tarzı cümleleriniz yanlış. Hiç öğrendiniz mi fiyatını? Modeller çok pahalı bir şey değil.
-->Kilit.
Harbiyardım,tutan yok,gidebilirsiniz.
CaSHiRqA --> Yetkili olarak 24 saat açık olamayız,farkında mısınız insanız? Üstelik konunuzu açalı çok olmamış. Modellerin kalkması şarttı,sürekli forumlarda hack olayı oluyordu,bir giriyordunuz alt link yoktu. Ertesi sabah reklamlar kalkıyordu. İnsanlar hem ücretsiz forum açıyorlar,hem de geldiği yeri inkar edip link kaldırıyorlar. Var mı böyle terbiyesizlik? Yf nereden para kazanacaktı sizce? Modeller ücretli yapıldı o yüzden.
Diğer ülkelerde böyle şeyler pek yok maalesef. Alttaki iki link kimseyi rahatsız etmiyor,onlar da dokunmuyor. Kısacası,kurunun yanında yaş da yanmak zorunda kaldı ülkemizde.
Modeller ile ilgili kodların çoğu önceden kalma,artık sık eklenemiyor. Onları da kaldıramayız,modelleri kullananlar var. Hem "parası olana hizmet var" tarzı cümleleriniz yanlış. Hiç öğrendiniz mi fiyatını? Modeller çok pahalı bir şey değil.
-->Kilit.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası