Giriş yap
En son konular
Similar topics
Forumunuz İçin Yeni Hit Taktikleri
1 sayfadaki 1 sayfası
Forumunuz İçin Yeni Hit Taktikleri
Forumunuz İçin Yeni Hit Taktikleri |
Merhaba, Aşağıdaki anlatım güncellenmiş ve Türkçe panele uygun olarak yenilenerek Türkçeleştirilmiştir. Forumunuzun hitini arttırmak için artık yeni yöntemlere sahipsiniz.Eğer bunları nasıl kullanacağınızı öğrenmek istiyorsanız hemen incelemeye başlayın,gayet basit anlatmaya çalıştım. Bu bölüme iki yerden erişebilirsiniz.Birincisi anasayfada; Ama eğer bu bölümü kapattıysanız erişmek için aşağıdakini kullanın.
Anasayfadan giriyorsanız da,1. tabelayı seçin. Girdiğiniz zaman,karşınıza böyle bir alan gelecek.Davet ile ilgili bir yazı yazın. Davet metnini yazdıktan hemen sonra,aşağıdan bir posta türünü seçin.Ben "Windows Live" seçtim çünkü çoğunluk bunu kullanıyor. Karşınıza aşağıdaki pencere çıkacak.Buraya e-posta adresinizi ve şifrenizi yazın. Windows Live kişi listenizi göreceksiniz. İstediklerinizi seçin ve gönderin. İşlem gerçekleştiğinde,bu ekran gelecek. Ardından hemen diğer aşamaya geçiyoruz."Sosyal Ağlar" seçeneğine tıklayın. Az önce yazdığımız mesaj hala duruyor,isterseniz değiştirebilirsiniz. Bu sefer yaygın olduğu için "Facebook"u seçiyoruz. Az önce yaptığımız işlemleri tekrarlıyorsunuz ve bu kadar! Şimdi de "Emails" seçeneğine gelin. Boşluklara da e-posta adreslerini yazın ve gönderin. Bu adımları tamamladık,sıra diğer taktiklerde. Forum Promosyon --> Arama Motorları girin. Bu sayfada da siteniz ile ilgili anahtar kelimeler girmeniz istenmiş.Sitenizi anlatabilecek tüm kelimeleri yazın fakat gereksiz kelime kullanmamaya dikkat edin,yoksa yanlış ziyaretçi akınına uğrarsınız.
Forumlar dizinine katılın:Evet yapın.Arama yapabilir veya kendi kategorinizi oluşturabilirsiniz. Örnek olarak Sanat,Kültür ve Hobiler-->Cinema,Movies,Twilight verilmiş. Trafik Paylaşımı için tıklayın. Bitti.. |
Bu paylaşım Gamze tarafından hazırlanmış ve sunulmuştur. Paylaşımların başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2011 Yetkinforum.net |
1 sayfadaki 1 sayfası