Giriş yap
En son konular
Similar topics
site haritası eklemek istiyorum :)
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
site haritası eklemek istiyorum :)
meraba aranızda yetkinforuma site haritası eklemeyi bilen var mı
En son fenhass tarafından Ptsi 13 Ağus. 2012 - 13:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: site haritası eklemek istiyorum :)
Sizin ayrıyeten bir site haritası eklemenize gerek yok. Gerekli google ve diğer arama motoru doğrulamalarını yaptıysanız (metatag vs.), problem yok.fenhass demiş ki:meraba aranızda yetkinforuma site haritası eklemeyi bilen var mı
momenthe- Yetkinemektar
-
momenthe demiş ki:Sizin ayrıyeten bir site haritası eklemenize gerek yok. Gerekli google ve diğer arama motoru doğrulamalarını yaptıysanız (metatag vs.), problem yok.fenhass demiş ki:meraba aranızda yetkinforuma site haritası eklemeyi bilen var mı
sitemi arama motorlarına kayıt ettirdimde google sitemi çok geç indexliyor o yüzden site haritası eklemek istiyorum örneğin blogger de bir blogumda bişeyler paylaştığım zaman anında indexleniyor fakat forumumda böyle bişi söz konusu değil
İşte maalesef ekleme şansımız yok, sonuçta altyapı bizim elimizde değil.
momenthe- Yetkinemektar
-
momenthe demiş ki:İşte maalesef ekleme şansımız yok, sonuçta altyapı bizim elimizde değil.
https://destek.yetkin-forum.com/t12420-site-map-oluturma burda nasıl ekleyeceğimiz yazılıyor fakat yükleyemedim
ana sayfa mesajına ekleyebilirsin yada modelerin olması lazım ki sayfanın altına ekleyebilesin...
Herhangi bir işe yarasa zaten o konunun linkini vericektim bende. Fakat sadece gösteriş amaçlı. Seo, index açısından bir faydası yok.fenhass demiş ki:momenthe demiş ki:İşte maalesef ekleme şansımız yok, sonuçta altyapı bizim elimizde değil.
https://destek.yetkin-forum.com/t12420-site-map-oluturma burda nasıl ekleyeceğimiz yazılıyor fakat yükleyemedim
momenthe- Yetkinemektar
-
momenthe demiş ki:Herhangi bir işe yarasa zaten o konunun linkini vericektim bende. Fakat sadece gösteriş amaçlı. Seo, index açısından bir faydası yok.fenhass demiş ki:momenthe demiş ki:İşte maalesef ekleme şansımız yok, sonuçta altyapı bizim elimizde değil.
iyide her yerde bas bas bağırıyorlar site haritası ekleyin diye hatta google nin kendisi bunu söylüyor bildiğim kadarıyla sitedeki konuların daha kolay bulunmasını sağlıyormuş site haritası işe yaramasada zararı olmayacağına göre denemekte fayda olacağını düşünüyorum
İyi de siz demek istediğimi anlamamışsınız.fenhass demiş ki:iyide her yerde bas bas bağırıyorlar site haritası ekleyin diye hatta google nin kendisi bunu söylüyor bildiğim kadarıyla sitedeki konuların daha kolay bulunmasını sağlıyormuş site haritası işe yaramasada zararı olmayacağına göre denemekte fayda olacağını düşünüyorum
Şu anda hazır bir forum scripti üzerinde olduğumuzdan bizim oynamalar yapabilmemiz mümkün değil. Dolayısıyla sitemap ekleyemiyoruz. Sizin verdiğiniz o linkteki şey ise sadece gösteriş amaçlı site altında sitemap gösteriyor. Birkaç üst mesajda dediğim gibi gerekli doğrulamaları (metatag, rss vs.) yaptıysanız sorun yok demektir.
momenthe- Yetkinemektar
-
momenthe demiş ki:İyi de siz demek istediğimi anlamamışsınız.fenhass demiş ki:iyide her yerde bas bas bağırıyorlar site haritası ekleyin diye hatta google nin kendisi bunu söylüyor bildiğim kadarıyla sitedeki konuların daha kolay bulunmasını sağlıyormuş site haritası işe yaramasada zararı olmayacağına göre denemekte fayda olacağını düşünüyorum
Şu anda hazır bir forum scripti üzerinde olduğumuzdan bizim oynamalar yapabilmemiz mümkün değil. Dolayısıyla sitemap ekleyemiyoruz. Sizin verdiğiniz o linkteki şey ise sadece gösteriş amaçlı site altında sitemap gösteriyor. Birkaç üst mesajda dediğim gibi gerekli doğrulamaları (metatag, rss vs.) yaptıysanız sorun yok demektir.
iyi o zman konuya çözüldü ikonu koyuyorum ilgilenen herkese teşekkür ederim
Rica ederim, kolay gelsin.fenhass demiş ki:iyi o zman konuya çözüldü ikonu koyuyorum ilgilenen herkese teşekkür ederim
momenthe- Yetkinemektar
-
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası