Giriş yap
En son konular
Similar topics
[Önemli] Türk destek forumunda artık destek verilmeyecektir.
+9
Negative™
The Maniac
Alphonso
~ReiS~
By_Mali
Ay-Yildiz
CodeMan
Kertelek
Atiim
13 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
[Önemli] Türk destek forumunda artık destek verilmeyecektir.
Türk destek forumunda artık destek verilmeyecektir |
Değerli Kullanıcılar, Yaklaşık 8 sene önce bu forumda grafiker olmak için başladığım yolu, böyle bir son ile bitirmek istemezdim. Yetkinforum ve destek forumu için yıllardır çalışma arkadaşlarım ile birlikte emek harcadık. Siz değerli kullanıcılarımız ile birlikte çeşitli zorluğun üstesinden geldik. Çok iyi zaman geçirdiğimizi ve bu servisin herkese bir şeyler kattığını umuyorum. Yetkinforum forumları için yaklaşık 1 aydır erişim engellerini kaldırmaya ve tüm forumlara bağlanılabilir duruma gelmesi için çalıştık. Forumactif ekibi, ellerinden daha fazla bir şey gelmeyeceğini ve Türkiye servisi için artık emek harcamayacaklarını söylediler. Bildiğiniz gibi, Yetkinforum'a ait Türk teknisyen bulunmuyor ve üst yetkililer yalnızca Fransızca & İngilizce konuşuyorlar. Bu nedenle TİB ile iletişim kuramadılar. Yaşanan talihsizlikler sonucu bir karar alındı. Bir aile olduğumuz bu forumda artık destek verilmeyecektir. Halen Yetkinforum forumlarını kullanmaya devam etmekte olan eski kullanıcılar, destek almak istediklerinde (şifre kaybı, genel problemler gibi) bu adrese bağlanabilirler: The Support Forum of Forumotion Forum kurmak isteyen kullanıcılar bu adresten forum kurabilirler: Forumotion Yönlendirme çok yakında gerçekleşecektir. Bu haberi size verdiğim için üzgün olduğumu bilmenizi isterim. Elimden hiç bir şey gelmedi. Her şey için sonsuz teşekkürler, Atiim. |
© 2017 Yetkinforum.com |
Geri: [Önemli] Türk destek forumunda artık destek verilmeyecektir.
Merhaba
Sayın attim
Bu konuda üzgün olduğumu bende belirtmek isterim
Lakin yönetim paneli türkçe kalacak mı
Forumları mız kapanacakmı
Yetkinforum'a yeni başlamıştım
Sayın attim
Kertelek demiş ki:Merhaba
Sayın attim
Hayır, forumlarda bir değişiklik olmayacaktır. Sadece Türk ekibi olmadığı için bundan sonra gelecek yeniliklerde Türkçeleştirme olmayacaktır.
Başka sorunuz varsa bu başlık altında sorabilirsiniz.
Anladım hayırlısı olsun
Sayın Atiim
destek platformu adınada sizlerin adınada forum yöneticilerin adınada üzgünüm
Sayın Atiim
destek platformu adınada sizlerin adınada forum yöneticilerin adınada üzgünüm
Üzdünüz, eskiden aile ortamı vardı. Paradiz'e ne oldu?
Arkadaşlar
Elimizden ne yazıkki bir şey gelemedi. Çok üzgünüz.
Hepinizi çok seviyoruz..
Kendinize iyi bakın..
Elimizden ne yazıkki bir şey gelemedi. Çok üzgünüz.
Hepinizi çok seviyoruz..
Kendinize iyi bakın..
Vay be. Gelen maille gördüm bir siteye gireyim dedim kapanıyormuş. Ne anılarım var benim bu sitede bir bilseniz. İlk grafik ve forum işlerini burada öğrenmiştim. İlk deneyimim burasıydı daha 10-11 yaşlarındayken. Şimdi bir gireyim dedim özel mesajlarıma forum mesajlarıma, duygulandım. Atiim'e grafik hakkında soru soruşlarım, Xray ve bir kaç kişi daha var hatırladığım bir de Paradiz vardı o zamanlar tek yönetici o idi yanlış hatırlamıyorsam. Ne zamanlar geçmiş şimdi bilgisayar mühendisliği okumanın ilk sebeplerinden biridir bu forum. Hepiniz kendinize çok iyi bakın. Abilerim, ablalarım ve kardeşlerim. Hepinizin hayatında başarılar
Yıllar sonra giriş yapıp, burada olan eski bir tanıdık görebilirim umuduyla bakındım. Atiim; eski dostum. Sanki ailem dağılmış gibi bir his yaşadım. Gerçekten üzücü. Bu ortam keşke aktif kalsaydı. Tatlı anılar, tatlı arkadaşlıklar, hoş sohbetleriniz payidar kalacaktır aklımızda. Herkes kendine çok iyi baksın.
İlk forum deneyimlerimdi çok üzüldüm gerçekten.
vay be! İlk burada forum sitesi kurmuştum hatta phpbb yede burada alt yapı oluşturmuştum. Üzüldüm açıkçası. Hayırlısı olsun ne diyelim tüm ekipten ve yardımcı olan kişilerden
5 senedir girer çıkarım bu siteye boşunada olsa girer bakarım neler var neler yok diye. demek kapanıcak he üzüldüm lan S: S: :S :S
Hayırlısı olsun kardeşim.emeğinize,yüreğinize sağlık...kardeş benimde büyük bir sorunum var.kurucusu olduğum forumuma giriş yapamıyorum.şifremi unuttum..e-mail adresi olarakta 3-4 tane verebileceğim mail adreslerimi yazdım.kabul etmiyor.lütfen bana yardımcı ol.benim için çok önemli
selam neden sitemizdeki degisikliklerin hepsi yok olmus yazik oldu tüm emegime hersey kaybolmus reklamlari bile kapatmistim tekrar acilmis günü oldugu halde bu haksiklik deilmi?
Sene 2021
2008 de başlamıştım foruma ne forumlar kurdum hala bazıları açık atiim paradiz oxo
Bende bir ara yöneticilik yapmıştım aklıma nereden estiyse gireyim dedim duygulandırdı
2008 de başlamıştım foruma ne forumlar kurdum hala bazıları açık atiim paradiz oxo
Bende bir ara yöneticilik yapmıştım aklıma nereden estiyse gireyim dedim duygulandırdı
1 sayfadaki 1 sayfası