Giriş yap
En son konular
Similar topics
VBulletin Tarzı İstatistikler - Top 10
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Siz ve yetkinforum :: :: İşinize yarıyacak şeyler :: Modeller ile yapılan tasarımlar
1 sayfadaki 1 sayfası
VBulletin Tarzı İstatistikler - Top 10
VBulletin Tarzı İstatistikler - Top 10 |
1.Yönetim Paneli > Mödüller > Kapı & Widgetler (altından) > Forumun widget yönetimi a.Forumdaki widgetlerin genel seçimleri bölümü; Forumun widgetlerini gösterin : Evet Genişlik direk 1(sol) : 180 Genişlik direk 3(sağ) : 180 Iki widget arasındaki yükseklik : 0 Inter-direk yeri : 0 sonra Gönder (tıklıyoruz) b.Forumun widget yönetimi bölümü; En iyi yollayıcılar (sürükleyip sol boşluğa bırakıyoruz) Yeni konular (sürükleyip sağ boşluğa bırakıyoruz) sonra Gönder (tıklıyoruz) c.Yeni konular'dan Değiştir Widgetlerin genel seçimleri : Yeni konular bölümü; Yeni konuların sayıları : 10 Yeni konuların scrollinglerini aç : Hayır Topiklerin geçit yönü : Yukarı En son konuları içeren masa yüksekliği : 180 Iki geçitte beklenen zaman : 0 Scrollingin ilerlemesi yok : 0 sonra Gönder (tıklıyoruz) 2.Yönetim Paneli > Afiş Asmak > Modeller (altından) > Genel Yönetim > overall_header (içinden bu kodu buluyoruz ve siliyoruz)
3.Yönetim Paneli > Afiş Asmak > Modeller (altından) > Genel Yönetim > overall_footer (içinden bu kodu buluyoruz ve siliyoruz)
4.Yönetim Paneli > Afiş Asmak > Modeller (altından) > Genel Yönetim > index_box (içine) bu kodu; a.Sayfanın Üzerinde Çıkması İçin En Üste b.Sayfanın Altında Çıkması İçin En Alta ekliyoruz.
5.Yönetim Paneli > Afiş Asmak > Modeller (altından) > Kapı > mod_recent_topics (içindekileri siliyoruz sonra bu kodu ekliyoruz)
6.Yönetim Paneli > Afiş Asmak > Modeller (altından) > Kapı > mod_top_posters (içindekileri siliyoruz sonra bu kodu ekliyoruz)
7.Yönetim Paneli > Afiş Asmak > Renkler ve resimler (altından) > Renkler > CSS Stylesheet (içine)
8.Yönetim Paneli >>> Afiş Asmak >>> Anasayfa (altından) > Genel bilgiler > Anasayfa mesajı Mesaj içeriği : (içine)
Görünüm;
|
Bu paylaşım TuaL tarafından hazırlanmış ve sunulmuştur. Paylaşımların başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2011 Yetkinforum.net |
En son TuaL tarafından Paz 30 Ocak 2011 - 19:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 13 kere değiştirildi
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Siz ve yetkinforum :: :: İşinize yarıyacak şeyler :: Modeller ile yapılan tasarımlar
1 sayfadaki 1 sayfası