Giriş yap
En son konular
Similar topics
Google Arama Motoruna Site Ekleme -sorun-
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası
Google Arama Motoruna Site Ekleme -sorun-
Bu konularda pek bir bilgim yok, bu nedenle bilenlere danışmak istedim. Ben 2 yıl önce sitemi Google'a eklemiştim, ama sanırım artık yetkin<bitişik>forum.com yerine yetkin-forum.com olmuş. Google'da sitemin uzantısı hala yetkin<bitişik>forum.com . Sanırım bu nedenle arama motorundaki hiç bir link açılmıyor. Ancak domain adımı eksiksiz olarak http// bölümüne yazarsam girebiliyorum. Bu nedenle de artık sitemin Google'da olmasının da anlamı kalmıyor. Şu anki size sorum:
''yetkin<bitişik>forum.com uzantısıyla Google Webmaster Tools'a kayıtlı olan sitemi nasıl yetkin-forum.com'a dönüştürebilirim ve bu dönüşüm gerçekleşirse sitem Google'daki yetkin<bitişik>forum.com uzantılı ölü linklerden kurtulur mu?''
Tabii bazı linklerde ''Mahkeme Kararıyla Engellenmiştir'' yazıyor. Sanırım bu da yetkin<bitişik>forum.com uzantısıyla alakalı. yetkin-forum.com şekinde değiştirebilsem Google'da, linkler canlancak galiba.
Şimdiden teşekkürler...
''yetkin<bitişik>forum.com uzantısıyla Google Webmaster Tools'a kayıtlı olan sitemi nasıl yetkin-forum.com'a dönüştürebilirim ve bu dönüşüm gerçekleşirse sitem Google'daki yetkin<bitişik>forum.com uzantılı ölü linklerden kurtulur mu?''
Tabii bazı linklerde ''Mahkeme Kararıyla Engellenmiştir'' yazıyor. Sanırım bu da yetkin<bitişik>forum.com uzantısıyla alakalı. yetkin-forum.com şekinde değiştirebilsem Google'da, linkler canlancak galiba.
Şimdiden teşekkürler...
Geri: Google Arama Motoruna Site Ekleme -sorun-
Merhaba, Google Webmaster Araçları ile sadece kök uzantıları değiştirebilirsiniz. Yani, yetkinforum adreslerini değiştirmeniz mümkün değildir. Ayrıca, mahkeme kararıyla kapatılan forumunuz zaman içerisinde arama motorlarından silinecek ve yeni uzantınız kısa bir süre içerisinde indexlenecektir. Yeni forumunuzu webmaster araçlarından doğrulatmayı ve sitemap eklemeyi unutmayın. Gelişmeleri, Google'ye; "site:isim.uzantiniz.com" yazarak takip edebilirsiniz. Iyi forumlar |
Peki bu site doğrulatmayı nasıl yapabilirim? Önceden nasıl yaptığıma cidden ben de şaşırıyorum ama unuttum galiba.
Merhaba ,
bu konuda detaylı şekilde anlatılmıs
https://destek.yetkin-forum.com/t37182-yenygoogle-site-doorulamasy
iyi forumlar
bu konuda detaylı şekilde anlatılmıs
https://destek.yetkin-forum.com/t37182-yenygoogle-site-doorulamasy
iyi forumlar
!!!KİLİT!!!
Tamamdır, sorunum çözüldü. Google'ın beni indexlemesini bekliyorum, umarım eski hitlerime kavuşabilirim
Teşekkür Ederim
Teşekkür Ederim
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Bağlantı sorunları / Genel sorunlar
1 sayfadaki 1 sayfası