Giriş yap
En son konular
Similar topics
[Yeni güncelleme] Alt linkleri kişiselleştirmek/ çıkartmak, benzer konular ...
1 sayfadaki 1 sayfası
[Yeni güncelleme] Alt linkleri kişiselleştirmek/ çıkartmak, benzer konular ...
Yeni güncelleme |
Değerli üyelerimiz, Yetkinforum forumlarına yeni güncellemeler yapıldı. Umarım bu yenilikleri ve düzeltmeleri beğenirsiniz 1. Forum arasında Trafik paylaşımı Forumlara daha fazla ziyaretçi gelmesi için, yeni bir fonksiyon eklenmiştir : Trafik paylaşımı. Bu yenilik sayesinde, sizinle aynı kategoride olan ve sizinle aynı veya benzer konular olan forumlarla "ziyaretçi değişimi" yapabilirsiniz. Bu yeniliği kullanmak için : Yönetim paneli => Genel yönetim => Forum promosyonu => Trafik paylaşımı Bu yenilik tüm konuların altında görünecektir. Eğer başka bir forumda açtığınız konuya benzeyen bir konu var ise, liste olarak en altta görünecektir. Eğer benzer konu yoksa, liste çıkmaz. Eğer bu paylaşımı kullanmak istemiyorsanız, yeniliği aktif etmeyebilirsiniz. 2. Yetkinforumda, alt linkleri çıkartmak Biliyorsunuz ki, Yetkinforumda alt linkleri çıkartmak tamamen yasaktır ( hangi yöntem olursa olsun). Bu yenilik ile, alt linkleri sorunsuz çıkartabilirsiniz. ( forum kurmak | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Istatistikler | Suistimalı göstermek ) Önce : Sonra : Gördüğünüz gibi, PHPbb2 ve Suistimal göstermek linkleri kalıyor. Bu linklerin kalması mecburidir ( daha fazla bilgi için : Yetkinforum'un hizmet kosullarini okuyabilirsiniz ). Bu özellik ücretlidir : Başka => Kredi kullanmak. 3. Alt linkleri kişiselleştirmek Yetkinforum'un alt linklerini çıkartabilirsiniz ... ve kişiselleştirebilirsiniz ! Eklediğiniz linkler sadece kendi forumunuzda görünecektir ve tüm sayfalarda bulunur. Yönetim paneli => Mödüller => Alt linkler => Konfigürasyon 4. Yeni moderasyon butonları Moderasyon aletleri kullananlar için, sabit ve duyuru yapmak artık cok basit olacaktır. Duyuru veya sabit olan bir konuyu, "normal" seçeneği seçip çıkartabilirsiniz. Görüşmek üzere, Yönetim |
© 2011 Yetkinforum.com |
1 sayfadaki 1 sayfası