Giriş yap
En son konular
Similar topics
Sitemi hacklemişler ??
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Sitemi hacklemişler ??
Merhaba , yetkililer benim sitemi hacklemişler ve sitemi hackleyen şerefsizler'de ÖCALAN'ın köpekleri !
Hepsi adi hepsi şerefsiz sitemiz nasıl açabilirim acaba lütfen yardım edin ..
Sitem ; goldshacks.hareketforum.net
yardım edin lütfen !!!!
Hepsi adi hepsi şerefsiz sitemiz nasıl açabilirim acaba lütfen yardım edin ..
Sitem ; goldshacks.hareketforum.net
yardım edin lütfen !!!!
Geri: Sitemi hacklemişler ??
sitenin hacklendine sevindim sizin gibiler yüzünden yf kapatıldı gitmiş hack forumu açmışsın helal olsun dicem hackleyenede hackleyen öcalanın adamları olunca diyesimde gelmiyor 2nizede yazıklar olsun diyim ozaman
Bizim yüzümüzden kapandıysa Özür Dilerim ben bilmiyordum böyle birşey olacağını .. Ben ne bileyim bilseydim yapmazdım :S
Merhaba,
Forumunuz sıradan bir içeriğe sahip olsaydı ve kuralları ihlal etmeseydi forumunuzu yeniden açtırabilirdik. Hack ile uğraşan bir forumunuz olursa,hack yemeniz de gayet de hakedilen bir davranış olur. Ayrıca,böyle bir şeyin yasak olduğunu bilmemeyi bahane etmenizi kabul etmiyorum. Kuralları okumadınız madem,hack forumlarının yasak olduğunu akıl edemediniz mi?
-->Kilit.
Forumunuz sıradan bir içeriğe sahip olsaydı ve kuralları ihlal etmeseydi forumunuzu yeniden açtırabilirdik. Hack ile uğraşan bir forumunuz olursa,hack yemeniz de gayet de hakedilen bir davranış olur. Ayrıca,böyle bir şeyin yasak olduğunu bilmemeyi bahane etmenizi kabul etmiyorum. Kuralları okumadınız madem,hack forumlarının yasak olduğunu akıl edemediniz mi?
-->Kilit.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası