Giriş yap
En son konular
Similar topics
Html çalışmıyor
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Html çalışmıyor
Merhaba,
Forumumda html kodları, mesajlar ve imzalarda çalışmıyor. Genel Yönetim -> Mesajlar ve Epostalar -> Konfigürasyon kısmından HTML izin ver Evet olarak işaretli. Mesaj gönderirken altındaki Seçenekler bölümünde Html açık gözüküyor. Admin olduğum başka bir forum daha var, onda bu problem yok ve yönetim panelinde neredeyse tüm ayarları aynı hale getirdim ama yine de düzelmedi. Yardım ederseniz çok sevinicem o.o
Forumumda html kodları, mesajlar ve imzalarda çalışmıyor. Genel Yönetim -> Mesajlar ve Epostalar -> Konfigürasyon kısmından HTML izin ver Evet olarak işaretli. Mesaj gönderirken altındaki Seçenekler bölümünde Html açık gözüküyor. Admin olduğum başka bir forum daha var, onda bu problem yok ve yönetim panelinde neredeyse tüm ayarları aynı hale getirdim ama yine de düzelmedi. Yardım ederseniz çok sevinicem o.o
En son SombreOctober tarafından Paz 22 Ocak 2012 - 15:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Html çalışmıyor
EDİT.
Henüz açılmadığından ortalık karışık olabilir biraz
Henüz açılmadığından ortalık karışık olabilir biraz
En son SombreOctober tarafından Paz 22 Ocak 2012 - 15:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
iki tane mesaj yazdım forumunda birinde çalıştı diğerinde çalışmadı cevap yazarken hızlı cevabı kullandığımda çalıştı diğer türlü çalışmadı ve yeni konu açarkende çalışmadı ama yine hızlı cevaptan yazınca çalıştı.garip bi durum...
-----------------------------------------------------
şimdi tekrar denedim sorun yok gibi yeni kodu da gönderiyor cevapta yazıyor sadece gönderdiğini ön izleme yapmamalısın ve düzenle dememelisin düzenle diyince html olan içerik siliniyor...
-----------------------------------------------------
şimdi tekrar denedim sorun yok gibi yeni kodu da gönderiyor cevapta yazıyor sadece gönderdiğini ön izleme yapmamalısın ve düzenle dememelisin düzenle diyince html olan içerik siliniyor...
En son SüKûT tarafından Paz 22 Ocak 2012 - 15:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : bilgilendirme...)
Teşekkürler yardımın için, profilden her zaman HTML kullan seçeneğini evet olarak işaretlemeyi unutmuşum o yüzden çalışmıyomuş
Çözüldü iconu koyuyorum.
Çözüldü iconu koyuyorum.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası