Giriş yap
En son konular
Similar topics
sitem açılmıyor
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
sitem açılmıyor
Hata! Google Chrome gamextr.ace.st sitesini bulamadı
Öneriler:
gamextr.ace.st sitesinin önbelleğe alınmış kopyasına erişin
ace.st adresine gidin
Google'da ara:
dns ayarlarını degistırdm program kullandım bu hatayı veriliyor
Öneriler:
gamextr.ace.st sitesinin önbelleğe alınmış kopyasına erişin
ace.st adresine gidin
Google'da ara:
dns ayarlarını degistırdm program kullandım bu hatayı veriliyor
En son [GM].SusKuNg tarafından C.tesi 31 Mart 2012 - 18:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Geri: sitem açılmıyor
kardeş forumda kimse kimseye yardım etmez olmuş.bizde konu 75 kişi bakıyo ama cewap weren yok nese
proxy gizleme sitelerinden gir sitene sonra uzantıyı değiştir kardeşim başka yapcak bişey yok yetkin forumu sewiyoruz çok güzel ama hepsinde sorun olmaya başladı
proxy gizleme sitelerinden gir sitene sonra uzantıyı değiştir kardeşim başka yapcak bişey yok yetkin forumu sewiyoruz çok güzel ama hepsinde sorun olmaya başladı
dostum siteye hic giris yapamıyorum ya hata veriyor hasta oldum ya off kımsede yardım etmiyor :S
arkadaşlar değil sitelere giriş yapabiliyorum ama kendim site hic giris yapamyırm bu hatayı veriyor
Bağlantı zaman aşımına uğradı
gamextr.ace.st sunucusu çok geç cevap veriyor.
Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir.
Biraz bekleyip yeniden deneyin.
Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını
gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.
Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından
korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.
Bağlantı zaman aşımına uğradı
gamextr.ace.st sunucusu çok geç cevap veriyor.
Site geçici olarak açılamıyor ya da çok meşgul olabilir.
Biraz bekleyip yeniden deneyin.
Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını
gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.
Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından
korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.
Domain silinmiştir. Bir proxy sisteminden sitenize ulaşın ve uzantınızı değiştirin.
sistem aşırı yüklenmiş olabilir. aynı sorunlar forumclan.net ve forumclan.com da da var. muhtemelen güncelleme var.
BU Konu İle ilgili sevgili yetkin form yöneticilerimiz bizlere bilgi vermesi gerekiyor ama ne yazıkki bilgi verilmiyor ,..
ARKADAŞLAR Sitler şu anda çoğu sitelere giriş yapamıyoruz nedeni ise servırlardandır biraz bekledikten sonra siteye giriyor ama devamlı denemeniz gerekiyor...
yetkinform yöneticileri bir sürü para alıyorsunuz bu konuyu çözerseniz sevinirizzzz..
ARKADAŞLAR Sitler şu anda çoğu sitelere giriş yapamıyoruz nedeni ise servırlardandır biraz bekledikten sonra siteye giriyor ama devamlı denemeniz gerekiyor...
yetkinform yöneticileri bir sürü para alıyorsunuz bu konuyu çözerseniz sevinirizzzz..
veli81- ***
-
Kardeş bu konuya bak sorun çözülcektir.iyi oku aynen uygula bende burdan hallettim
https://destek.yetkin-forum.com/t100962-forum-sitelerine-ulaym-sorunu-cozumu-tek-balyk
https://destek.yetkin-forum.com/t100962-forum-sitelerine-ulaym-sorunu-cozumu-tek-balyk
yinede olmuyor ya bu ne biçim bir sey ya hasta oldum simdi ya offf kımsede ilgilenmıyor
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası