Giriş yap
En son konular
Similar topics
site altındaki bölüm nasıl kaldırılır
2 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
site altındaki bölüm nasıl kaldırılır
site altındaki bu bölümü nasıl kaldırırım modellerim açık
Yeni bir forum kurmak | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek
Yeni bir forum kurmak | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek
En son veli81 tarafından Paz 29 Nis. 2012 - 15:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
veli81- ***
-
Geri: site altındaki bölüm nasıl kaldırılır
Unutmayın! Kurduğunuz bu forum ücretsizdir. Yetkinforum reklamları onlar, kaldıramazsınız, kaldırırsanız yetkinforum'da sizin forumunuzu kaldırır.
ne ücretsizi para verdik domain +modeller bir yerden kaldırılıyordu daha önce ben kaldırmıştım ama şimdi yerini bulamadım ..Varmı bilgisi olan acaba
veli81- ***
-
Moddeller ile olmuyor galiba, ücret ödediğinizi başta neden söylemediniz. Ayrıca Domain + Modeller yanında Reklamlarıda kaldırmanız gerekir o zaman kalkacaktır.
öyle sadece reklamlar kalkıyor arkadaşım o kısım duruyor modellerden bir yerden siliniyordu ama yetkin forum o bölümü gizlemiş herhalde
veli81- ***
-
tamam buldum ben
Copyrights
bölümünü alman gerekiyor onu aldıktan sonra çözülüyor eskisi gibi destek kalmadı burada valahi yönetim hiç yardımcı olmuyor
Copyrights
bölümünü alman gerekiyor onu aldıktan sonra çözülüyor eskisi gibi destek kalmadı burada valahi yönetim hiç yardımcı olmuyor
veli81- ***
-
veli81, size burada insanlar yardım etmeye çalışıyorlar bilgileri dahilinde. ama ne yazıkki para verince insanlar kendilerini dünyanın kralı zanlediyorlar.
İyi ForumlaR..
Not= eğer çok para ve bilginiz var ise gider hosting alır kendi işinizi kendiniz görürsünüz.
İyi ForumlaR..
Not= eğer çok para ve bilginiz var ise gider hosting alır kendi işinizi kendiniz görürsünüz.
*DeSTeK* demiş ki:veli81, size burada insanlar yardım etmeye çalışıyorlar bilgileri dahilinde. ama ne yazıkki para verince insanlar kendilerini dünyanın kralı zanlediyorlar.
İyi ForumlaR..
arkadaşım kimi savunuyorsun sen burası ne bu işi yapıyorlarsa sonuna kadar devam etmeleri gerekiyor sonuçta para veriyoruz değilmi ücretsiz diyorsun sonuna kadar tum paralı olan kısımları aldım destek vermeleri gerekiyor bunu herkez biliyorki yetkin forum son zamanlarda kimselere destek olmuyor bunu unutmayalım haksızsam haksızsın de arkadaşım ben böyle düşünuyorum...
veli81- ***
-
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası