Giriş yap
En son konular
Similar topics
Bakarmэsэnэz?
2 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Bakarmэsэnэz?
Benim formum rusca. Tьrkзe yapэyorum genel bilgilerden fakat hala rusca.
Yardэm lьtfen.
Yardэm lьtfen.
En son Fanclub tarafından Ptsi 11 Haz. 2012 - 14:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Bakarmэsэnэz?
Merhaba!
Forum genel bilgilerinden dil seçeneğini değiştirdiğinizde, foruma misafir olarak girdiğinizde değişmiş oluyor mu? Eğer değişiyorsa, profilinize girip seçeneklerden Türkçeyi seçmelisiniz. Kişisel seçimler genel seçimlerden öncelikli. *Eğer genel bilgilerden ve profilinizden değiştirdiğiniz halde değişmediyse, bu beni aşar.
Forum genel bilgilerinden dil seçeneğini değiştirdiğinizde, foruma misafir olarak girdiğinizde değişmiş oluyor mu? Eğer değişiyorsa, profilinize girip seçeneklerden Türkçeyi seçmelisiniz. Kişisel seçimler genel seçimlerden öncelikli. *Eğer genel bilgilerden ve profilinizden değiştirdiğiniz halde değişmediyse, bu beni aşar.
Misafir olarak girdiğimde değişiyor da bende neden değişmiyor?
Ben mesela admin panelini rusca bilmiyorum ve yapamiyorum o yüzden.
Ben mesela admin panelini rusca bilmiyorum ve yapamiyorum o yüzden.
Forumda admin panelinizden çıkın. Menüden "Профиль" kısmına girin, burası profiliniz. Daha sonra "Личные настройки" sekmesine girin, seçenekler kısmı. Açılan sayfada aşağıdan üçüncü sırada olan "Язык форума :" kısmını Türkçe olarak değiştirin.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası