Giriş yap
En son konular
Similar topics
Foruma Girerken Bu Çıkıyor
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Foruma Girerken Bu Çıkıyor
Bikere Daha Konu Açtım Arkadaşlar 2 3 gün Bekle Dediler Geçer
Fakat Geçmedi.
Google Hesabımdan Baktım ordada bir sıkıntı yok neden böyle ?
En son Ozi36 tarafından C.tesi 11 Ağus. 2012 - 5:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Foruma Girerken Bu Çıkıyor
goole yöneticilerini mesaj atman gerekiyo benim başıma da gelmişti Türkçe olarakta yazabilirsin böyle böyle bi durum yok fakat forumuma giremiyorum felan gibisinden bi metin yazman kafi ertesi gün düzelir büyük ihtimal ama tabi gerçekten bahsettiğin durumun olmaması lazım sitende...
Google ile iletişime geçmeyi deneyin. Olmazsa google hesabınızan sitenizi silip tekrar ekleyin. Bu işlemin hızlı gerçekleşmesi için çeşitli bot ve ping siteleri kullanabilirsiniz. Ayrıca sitenizde zararlı kod içeriği olmadığından da emin olun.
momenthe- Yetkinemektar
-
momenthe demiş ki:Google ile iletişime geçmeyi deneyin. Olmazsa google hesabınızan sitenizi silip tekrar ekleyin. Bu işlemin hızlı gerçekleşmesi için çeşitli bot ve ping siteleri kullanabilirsiniz. Ayrıca sitenizde zararlı kod içeriği olmadığından da emin olun.
Hesaptan Silip Tekrar Yükledigimde Sıkıntı Olmazmı ? Misal Googledeki Yeri Yükselişteyse Silip Tekrar Koydugumda Düşüş Falan Olurmu Peki ?
Forumun sıralaması iyi ve büyük bir siteyse tavsiye etmem tabi. Ben yeni açılan 3-5 üyelik bir site için kastetmiştim onu. Bu durumda tek yapılabilecek şey Google ile iletişime geçmek gibi görünüyor.Ozi36 demiş ki:momenthe demiş ki:Google ile iletişime geçmeyi deneyin. Olmazsa google hesabınızan sitenizi silip tekrar ekleyin. Bu işlemin hızlı gerçekleşmesi için çeşitli bot ve ping siteleri kullanabilirsiniz. Ayrıca sitenizde zararlı kod içeriği olmadığından da emin olun.
Hesaptan Silip Tekrar Yükledigimde Sıkıntı Olmazmı ? Misal Googledeki Yeri Yükselişteyse Silip Tekrar Koydugumda Düşüş Falan Olurmu Peki ?
momenthe- Yetkinemektar
-
Hesabtan Kurcaladım Fakatta Google İle İletişime Geçicek Yeri Bulamadım
Yerinde Veya Nerde Oldugu Hakkında Bilginizde Mevcutmudur Acaba
Yerinde Veya Nerde Oldugu Hakkında Bilginizde Mevcutmudur Acaba
=> http://www.google.com/intl/tr/contact/
Buradan belki işe yarar bir şeyler bulunabilir. Söylüyoruz falan ama hiç iletişime geçmedim bende, çaktırmayın.
Buradan belki işe yarar bir şeyler bulunabilir. Söylüyoruz falan ama hiç iletişime geçmedim bende, çaktırmayın.
momenthe- Yetkinemektar
-
momenthe demiş ki:=> http://www.google.com/intl/tr/contact/
Teşekkürler
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası