Giriş yap
En son konular
Similar topics
Lutfen bir cevap verin !
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Lutfen bir cevap verin !
Slm ben 2 sorum vardi
1 yillar once ben www.ayselteymurzade.azerbaijaniforum.com sitesini kurdum kullanci Adi Aynur da sifremi kaybettim bana yeniden sifre verile bilinirmi
2 www.royaayxanfanforum.admin007.net diye bir sitem de vardi amma onu ben sildim onu yeniden dondure bilirmiyim
lutfen biriniz bir cevap yazsin artiq !
1 yillar once ben www.ayselteymurzade.azerbaijaniforum.com sitesini kurdum kullanci Adi Aynur da sifremi kaybettim bana yeniden sifre verile bilinirmi
2 www.royaayxanfanforum.admin007.net diye bir sitem de vardi amma onu ben sildim onu yeniden dondure bilirmiyim
lutfen biriniz bir cevap yazsin artiq !
Geri: Lutfen bir cevap verin !
1.si mümkün. E-posta adresine şifrenizi yollatabilirsiniz. Yada yetkililere ulaşıp sorunu halletmeleri için yardım isteyebilirsiniz. 2.si için aşağıdaki konuya bakmanızı öneririm.
Forumu Silmek
Forumu Silmek
e postam SİLİNDİ yollasinlar artiq kimse ozel mesajima cvb vermiyo oyuzden konu acdim zaten (((
Merhaba,
Forumu açmak için kullandığınız e-posta adresini bana özel mesaj ile yollayabilir misiniz?
Forumu açarken kullandığınız e-posta adresi ve forumu silme nedenini bana özel mesaj ile yollayabilir misiniz?
Ayrıca lütfen okuyun: Forumu kurmak için eposta adresim neden saklı kalmalı?
Aynur92 demiş ki:1 yillar once ben www.ayselteymurzade.azerbaijaniforum.com sitesini kurdum kullanci Adi Aynur da sifremi kaybettim bana yeniden sifre verile bilinirmi
Forumu açmak için kullandığınız e-posta adresini bana özel mesaj ile yollayabilir misiniz?
Aynur92 demiş ki:www.royaayxanfanforum.admin007.net diye bir sitem de vardi amma onu ben sildim onu yeniden dondure bilirmiyim
Forumu açarken kullandığınız e-posta adresi ve forumu silme nedenini bana özel mesaj ile yollayabilir misiniz?
Forumda son zamanlarda kimse yok. kmse bakmıyor. Neden bilmiyorum tüm konular silinmiş spamdan dolayı . Forum çok dağılmş durumda. bu yüzden daha cok forumla ilgilenilmesi gerekirken hiç ilgilenilmiyor sanki umut kesilmiş gibi. Benimde birikmiş bir sürü sorum var. Bikaçını sordum cevap bekliyorum. umarım eskisi gibi aktif olur forum.
Atiim demiş ki:Merhaba,Aynur92 demiş ki:1 yillar once ben www.ayselteymurzade.azerbaijaniforum.com sitesini kurdum kullanci Adi Aynur da sifremi kaybettim bana yeniden sifre verile bilinirmi
Forumu açmak için kullandığınız e-posta adresini bana özel mesaj ile yollayabilir misiniz?Aynur92 demiş ki:www.royaayxanfanforum.admin007.net diye bir sitem de vardi amma onu ben sildim onu yeniden dondure bilirmiyim
ben o yuzden acdim bu konuyu zatan size ozel mesaj atamiyorum yetkiniz yok yaziyo burdan soylesem olmazmi ?
ayrica epostanin yazilmamsini da biliyorum ozel mesaj yazamadigim icin buraya yazdim
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası