Giriş yap
En son konular
Similar topics
bir çok sorunum var :( :(
2 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
bir çok sorunum var :( :(
1.sorun= panelde forumun genişliğinin ayarladğım zaman forumun görüntüsü(katogerilerin renkleri,teması) değişiyor.
2.sorun=panelden forumun genişliğini değiştirdiğim halde forum genişlemiyor.
3.sorun=forumu genişletmek için css ye kod koyuyorum yine olmuyor.
4.sorun=widgetlerı kaldırdığım zaman forumun genişliğiyle oynayabiliyorum.
5.sorun=forumun en altına sayaç kodu eklemek istiyorum ama olmuyor.Sayaç yukarda gözüküyor.Eğer sayacı aşağıya koyabilirsem yukarıdaki tüm sorunlarım halledicelek.Çünkü bahsettiğim sayaç kodu şu an widgetımda olduğu için widgetlerı kaldıramıyorum
2.sorun=panelden forumun genişliğini değiştirdiğim halde forum genişlemiyor.
3.sorun=forumu genişletmek için css ye kod koyuyorum yine olmuyor.
4.sorun=widgetlerı kaldırdığım zaman forumun genişliğiyle oynayabiliyorum.
5.sorun=forumun en altına sayaç kodu eklemek istiyorum ama olmuyor.Sayaç yukarda gözüküyor.Eğer sayacı aşağıya koyabilirsem yukarıdaki tüm sorunlarım halledicelek.Çünkü bahsettiğim sayaç kodu şu an widgetımda olduğu için widgetlerı kaldıramıyorum
En son fenhass tarafından Perş. 6 Eyl. 2012 - 11:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: bir çok sorunum var :( :(
anlaşılan pek açıklayacı olmamış dediklerim belki aşağıdaki resimler sorunumu anlatmaya yeter inşallah
forumun asıl teması bu:
forumun temasını bu vbulletin 4 le değiştirdim:
nese asıl sorun bundan sonra olmaya başladı temaların yönetiminde tema versiyonunu değiştirdim.Yani invision olan versiyonu phpbb2 yaptım.Yapmaz olaydım
ondan sonrada forumun temasını değiştirdim.Sonra forumun temasını phpbb2 olan başka bir temayla değiştirdim.O Temadan da hoşnut olmayınca afiş asmak>>temaların yönetiminden>> asıl temaya(yani yukarda paylaştığım ilk temanın görünüşüne) restore ettim.
Fakat şöyle bi durum oluştu.Forumun genişliğini ayarladığım zaman forumun görüntüsü değişiyor.Ya da yönetim panelinden herhangi değişiklik yaptığım zamanda forumun görüntüsü değişiyror.Örneğin yönetim panelinden forumun genişliğini ayarladğım zaman forumun teması
bu halden
bu hale dönüşüyor
yani kısacası sitem kafayı yedi
sizce yapılabilcek en iyi şey nedir.Bu arada css koduda yok sitede
forumun asıl teması bu:
forumun temasını bu vbulletin 4 le değiştirdim:
nese asıl sorun bundan sonra olmaya başladı temaların yönetiminde tema versiyonunu değiştirdim.Yani invision olan versiyonu phpbb2 yaptım.Yapmaz olaydım
ondan sonrada forumun temasını değiştirdim.Sonra forumun temasını phpbb2 olan başka bir temayla değiştirdim.O Temadan da hoşnut olmayınca afiş asmak>>temaların yönetiminden>> asıl temaya(yani yukarda paylaştığım ilk temanın görünüşüne) restore ettim.
Fakat şöyle bi durum oluştu.Forumun genişliğini ayarladığım zaman forumun görüntüsü değişiyor.Ya da yönetim panelinden herhangi değişiklik yaptığım zamanda forumun görüntüsü değişiyror.Örneğin yönetim panelinden forumun genişliğini ayarladğım zaman forumun teması
bu halden
bu hale dönüşüyor
yani kısacası sitem kafayı yedi
sizce yapılabilcek en iyi şey nedir.Bu arada css koduda yok sitede
Geri: bir çok sorunum var :( :(
fenhass demiş ki:teşekkür ederim aletleri nasıl acabilirm
Bu konuyu inceleyebilirsiniz: Aletler Kısmı Kullanımı
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası